DIESEL colaborează cu COCA-COLA pentru o colecție capsulă realizată din materiale reciclate

Toamna aceasta, două branduri iconice, Coca-Cola și Diesel, și-au unit forțele pentru a crea The (Re)Collection: o colecție capsulă edgy realizată cu măiestrie, care încorporează materiale reciclate. Această colaborare are drept scop creșterea conștientizării asupra valorii reciclării prin toate piesele realizate cu țesături din PET reciclat.

Ȋn România, colecţia a fost prezentată ȋn cadrul evenimentului dedicat de la Bucureşti, ȋn Diesel store Băneasa Shopping City. Invitaţii au probat piesele colecţiei-capsulă, gama incluzând materiale reciclate precum PET reciclat provenit din sticle de plastic și bumbac reciclat, pentru a crea o interpretare fresh și modernă a esteticii pieselor casual Diesel, combinată cu amprenta iconică a Coca-Cola, pentru a face un statement.

Invitaţii s-au bucurat de gustul unic Coca-Cola, iar toate PET-urile au fost colectate la finalul zilei, urmând să fie reciclate.

Colecția capsulă contopește AND-urile Coca-Cola și DIESEL pentru a crea ceva cu adevărat special: Coca-Cola – cunoscut pentru celebrarea apropierii și incluziunii și DIESEL – cunoscut pentru provocarea audienței sale prin ironie, îndrăzneală și abilitatea de a pune ȋn dificultate conformitatea. Ambele branduri au colaborat pentru a sărbători două entități unice și produsele reprezentative pe care le creează.

Conceptul creativ al campaniei şi execuţia au fost realizate de Publicis Italia.

 

 

Rate us on