11 by Boris Bidjan Saberi, exclusiv în ANKL Băneasa Shopping City

Prin stilul său minimalist și futurist, în creațiile sale, Boris Bidjan Saberi portretizează bărbatul faptelor, nu al cuvintelor. Designul său poartă o etichetă emblematică de îmbrăcăminte urbană & contemporană pentru bărbați, ce reflectă abordarea sa unică în confecționarea manuală a fiecărei piese ready-to-wear.

Creațiile sale sunt remarcate pentru gama sa largă de referințe, inclusiv cultura skate, streetstyle, hip-hop sau îmbrăcămintea din Orientul Mijlociu. Acesta este pasionat de explorarea sistemelor duale prin colecțiile sale, iar influența estetică japoneză este un alt element-cheie al pieselor de îmbrăcăminte sau accesoriilor sale. Astfel, moștenitor al esteticii japoneze din anii 90 și al unor mari designeri precum Yohji Yamamoto, Boris Bidjan Saberi a devenit un punct de referință în industria modei.

Cea mai comercială linie a sa, 11 by Boris Bidjan Saberi, este alcatuită din piese ready-to-wear și accesorii atemporale, de zi cu zi. Citând cultura străzii și a skate-ului ca fiind una dintre influențele sale principale, eticheta sa se distinge prin rafinamentul său meticulous, iar creațiile sale au un design minimalist, urban cool, a căror funcționalitate însă este fără compromisuri.

Colaborări: Salomon, New Era, Ortlieb.

Dă un refresh colecției tale și adaugă un item din colecția 11 by Boris Bidjan Saberi, disponibilă exclusiv în magazinul ANKL din Băneasa Shopping City!

Rate us on