Termeni si Conditii CITY iLOVE

Termeni si conditii program de loialitate CITY iLOVE

Programul de loialitate CITY iLOVE apartine societatii Baneasa Developments SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, Baneasa Shopping City, et. 3, camera 1, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/13637/2002, avand Cod de Inregistrare Fiscala RO15108621, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr.8559, emis de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Programul CITY iLOVE este un program de fidelizare bazat pe aplicatia mobila CITY iLOVE si recompenseaza clientii fideli ai centrului comercial Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria precum si ai unor magazine din Complexul Domus Mex Baneasa (Galeria Comerciala Mobexpert).

Beneficiile acordate sunt prezentate si actualizate periodic atat in aplicatia mobila cat si in site-ul www.baneasa.ro si la birourile de informatii din cadrul Baneasa Shopping City si Feeria.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a modifica/imbunatati Termenii si Conditiile atunci cand considera necesar, fara nicio notificare in prealabil, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta celor interesati prin intermediul aplicatiei mobile, pe site-ul www.baneasa.ro si la birourile de informatii din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria. Utilizarea aplicatiei mobile se va putea face doar dupa acceptarea Termenilor si Conditiilor in vigoare la acel moment.

Inregistrarea

In program se poate inregistra orice persoana fizica avand implinita varsta de 14 ani. Totusi, in cazul anumitor concursuri, loterii publicitare sau evenimente speciale vor putea participa doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani.

Aplicatia mobila CITY iLOVE este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Pentru utilizare aplicatiei este necesara instalarea acesteia pe telefoanele inteligente sau tabletele cu sistem de operare iOS sau Android si crearea ulterioara de conturi personale de autentificare.

Acumularea de puncte

Programul de loialitate CITY iLOVE are la baza mecanismul de acumulare de puncte de loialitate ca recompensa pentru cumparaturile facute in magazinele din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria, precum si in unele magazine din Complexul Domus Mex Baneasa, lista acestor magazine fiind disponibila in aplicatie si la birourile de informatii.

Punctele se acumuleaza doar prin scanarea bonurilor de cumparaturi folosind aplicatia, modalitatea de scanare a bonului fiscal fiind prezentata detaliat in Tutorialul aplicatiei. Scanarea bonurilor se va putea efectua in maxim 14 zile de la emiterea bonului (de la efectuarea cumparaturilor).

Punctele se acumuleaza dupa cum urmeaza:

  • in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele incadrate in grupa A (toate magazinele din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria, exceptie facand magazinele incadrate in grupele B si C), se va primi cate un punct de loialitate pentru fiecare leu cheltuit.
  • in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele incadrate in grupa B – Hypermarket Carrefour, magazine BoConcept, FLEXA, Scandinavian Design House, se va primi cate un punct de loialitate pentru fiecare 10 lei cheltuiti.
  • In cazul tranzactiilor efectuate in cadrul locatiilor incadrate in grupa C, nu vor fi acumulate puncte de loializare. Din grupa C fac parte urmatoarele tipuri de magazine: banci, case de schimb valutar, operatori de telefonie si partenerii lor, operatori de asigurari, agentii de turism, automatele de plata utilitati, standuri de vanzare cu caracter temporar.

De asemenea, Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a aloca puncte bonus in cadrul unor promotii/evenimente/loterii/zile speciale, etc.

 

Punctele primite vor fi valabile pentru o perioada de un an astfel incat totalul punctelor acumulate va fi reprezentat de totalul punctelor primite in ultimele 12 luni calendaristice.

 

Beneficii

Punctele cumulate nu se vor schimba in bani: fiecare participant poate beneficia de un mix de beneficii in functie de nivelul de loialitate atins in acel moment.

Astfel, in functie de numarul de puncte acumulate, utilizatorii se vor incadra in urmatoarele niveluri:

  1. Nivel 1 - Enthousiast: 0- 3000 puncte
  2. Nivel 2- Passionate: 3001-25000
  3. Nivel 3 - Connaisseur: 25001-50000
  4. Nivel 4 – TrendSetter: peste 50000.

Beneficiile acordate utilizatorilor vor fi prezentate in detaliu in aplicatie si vor fi actualizate periodic de catre Baneasa Developments SRL. Beneficiile acordate pot fi reduceri, cadouri, servicii preferentiale sau invitatii la evenimente.

Beneficiile de tip reduceri sau cadouri nu vor putea fi preschimbate in bani. Beneficiile de tip reducere ale programului CITY iLOVE nu vor putea fi cumulate cu cele ale eventualelor carduri de fidelitate acordate de catre magazinele partenere pe cont propriu. Fiecare magazin partener va decide daca beneficiile de tip reduceri se vor cumula sau nu cu alte oferte sau reduceri oferite de respectivul magazin. Beneficiile de tip reducere se acorda prin scanarea codului de bare generat de aplicatia CITY iLOVE.

Beneficiile programului CITY iLOVE vor fi disponibile doar in magazinele partenere din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria si in unele magazine din Complexul Domus Mex Baneasa.

Fiecare beneficiu primit va avea alocat un cod pe care in aplicatie, la momentul la care doreste sa il foloseasca, utilizatorul il va prezenta catre personalul Baneasa Developments SRL sau magazinelor partenere, dupa caz.

Alte informatii si conditii de utilizare.

Utilizatorii pot crea un singur cont de acces si sunt obligati sa furnizeze date reale.

Resetarea parolei se va putea realiza de catre utilizator urmand instructiunile prezentate in aplicatie.

Contul este personal, fiind interzisa transmiterea datelor de autentificare catre alte persoane.

Pentru a verifica identitatea utilizatorului care solicita beneficiile aferente unui cont, Baneasa Developments SRL sau magazinele partenere inrolate in programul de loialitate pot cere acestuia sa se legitimeze prin prezentarea unui document de identitate (carte de identitate, permis de conducere, pasaport, etc).

Orice reclamatie sau sesizare legata de modul de functionare a Programului de fidelizare va fi solutionata de catre Baneasa Developments SRL in termen de 30 zile.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a sterge un cont sau de a anula punctele acumulate in urmatoarele cazuri:

  • daca utilizatorul a incalcat oricare dintre regulile specificate in „Termeni si Conditii”;
  • in cazul in care punctele au fost acumulate in mod fraudulos;
  • in cazul in care, prin actiunile sale, utilizatorul cauzeaza prejudicii materiale sau de imagine centrului comercial Banasa Shopping City si/sau Feeria ori magazinelor care activeaza in incinta acestora sau magazinelor partenere din Complexul Domus Mex Baneasa.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a limita valoarea lunara a beneficiilor acordate in nume propriu la suma de 40.000 lei/luna.

Utilizatorul isi poate exercita in permanenta dreptul la accesul datelor sale cu caracter personal, dreptul de a interveni asupra datelor si dreptul de opozitie, toate acestea putandu-se modifica online in timp real, sau poate sterge oricand contul printr-o cerere scrisa adresata catre Baneasa Developments SRL. Completand formularul de creare a contului, utilizatorii sunt de acord ca datele lor sa fie prelucrate si sa intre in baza de data a companiei Baneasa Developments SRL De asemenea sunt de acord sa primeasca informatii, obiecte promotionale si/sau produse gratuite prin posta, telefon, e-mail, SMS sau alte mijloace de comunicare de la Baneasa Developments SRL si de la partenerii sai. La cererea adresata in scris catre Baneasa Developments SRL, aceasta se obliga sa actualizeze, sa stearga si sa informeze despre datele personale prelucrate.

Arthur Popa,
Director General