Termeni si Conditii CITY iLOVE

Termeni si conditii program de loialitate CITY iLOVE

Programul de loialitate CITY iLOVE apartine societatii Baneasa Developments SRL cu sediul in Bucuresti, Sos. Bucuresti-Ploiesti nr. 42D, Baneasa Shopping City, et. 3, camera 1, sector 1, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului Bucuresti sub nr. J40/13637/2002, avand Cod de Inregistrare Fiscala RO15108621, inregistrata in Registrul de Evidenta a Prelucrarii de Date cu Caracter Personal sub nr.8559, emis de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

Programul CITY iLOVE este un program de fidelizare bazat pe aplicatia mobila CITY iLOVE si recompenseaza clientii fideli ai centrului comercial Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria precum si ai unor magazine din Complexul Domus Mex Baneasa (Galeria Comerciala Mobexpert).

Beneficiile acordate sunt prezentate si actualizate periodic atat in aplicatia mobila cat si in site-ul www.baneasa.ro si la birourile de informatii din cadrul Baneasa Shopping City si Feeria.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a modifica/imbunatati Termenii si Conditiile atunci cand considera necesar, fara nicio notificare in prealabil, orice modificare urmand a fi adusa la cunostinta celor interesati prin intermediul aplicatiei mobile, pe site-ul www.baneasa.ro si la birourile de informatii din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria. Utilizarea aplicatiei mobile se va putea face doar dupa acceptarea Termenilor si Conditiilor in vigoare la acel moment.

  1. Inregistrarea

In program se poate inregistra orice persoana fizica avand implinita varsta de 14 ani. Totusi, in cazul anumitor concursuri, loterii publicitare sau evenimente speciale vor putea participa doar persoanele care au implinit varsta de 18 ani.

Aplicatia mobila CITY iLOVE este disponibila gratuit in App Store si Google Play. Pentru utilizarea aplicatiei este necesara instalarea acesteia pe telefoanele inteligente sau tabletele cu sistem de operare iOS sau Android si crearea ulterioara de conturi personale de autentificare.

  1. Acumularea de puncte

Programul de loialitate CITY iLOVE are la baza mecanismul de acumulare de puncte de loialitate ca recompensa pentru cumparaturile facute in magazinele din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria, precum si in unele magazine din Complexul Domus Mex Baneasa, lista acestor magazine fiind disponibila in aplicatie si la birourile de informatii.

Punctele se acumuleaza doar prin scanarea bonurilor de cumparaturi folosind aplicatia, modalitatea de scanare a bonului fiscal fiind prezentata detaliat in Tutorialul aplicatiei. Scanarea bonurilor se va putea efectua in maxim 14 (paisprezece) zile de la emiterea bonului (de la efectuarea cumparaturilor).

Punctele se acumuleaza dupa cum urmeaza:

in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele incadrate in grupa A (toate magazinele din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria, precum si magazinul Emag si Kiddo Play, exceptie facand magazinele incadrate in grupele B si C), se va primi cate un punct de loialitate pentru fiecare leu cheltuit.

in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele incadrate in grupa B – Hypermarket Carrefour, magazine BoConcept, FLEXA, Scandinavian Design House, se va primi cate un punct de loialitate pentru fiecare 10 lei cheltuiti.

In cazul tranzactiilor efectuate in cadrul locatiilor incadrate in grupa C, nu vor fi acumulate puncte de loializare. Din grupa C fac parte urmatoarele tipuri de magazine: banci, case de schimb valutar, operatori de asigurari, agentii de turism, automatele de plata utilitati, standuri de vanzare cu caracter temporar.

In cazul in care bonurile de cumparaturi sunt scanate in ziua emiterii, utilizatorii vor primi un bonus de 20% din punctele cuvenite conform regulilor de acumulare sus mentionate. De exemplu, pentru un bon in valoare de 100 de lei emis de unul din magazinele incadrate in grupa A si scanat in ziua emiterii, utilizatorul va primi 120 de puncte.

De asemenea, Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a aloca puncte bonus in cadrul unor promotii/evenimente/loterii/zile speciale, etc.

Punctele primite vor fi valabile pentru o perioada de un an astfel incat totalul punctelor acumulate va fi reprezentat de totalul punctelor primite in ultimele 12 luni calendaristice.

  1. Beneficii

Punctele cumulate nu se vor schimba in bani: fiecare participant poate beneficia de un mix de beneficii in functie de nivelul de loialitate atins in acel moment.

Astfel, in functie de numarul de puncte acumulate, utilizatorii se vor incadra in urmatoarele niveluri:

Nivel 1 - Enthusiast: 0- 3000 puncte

Nivel 2 - Passionate: 3001-10000

Nivel 3 - Connoisseur: 10001-25000

Nivel 4 - TrendSetter: peste 25000.

Beneficiile acordate utilizatorilor vor fi prezentate in detaliu in aplicatie si vor fi actualizate periodic de catre Baneasa Developments SRL. Beneficiile acordate pot fi reduceri, cadouri, servicii preferentiale sau invitatii la evenimente.

Beneficiile de tip reduceri sau cadouri nu vor putea fi preschimbate in bani. Beneficiile de tip reducere ale programului CITY iLOVE nu vor putea fi cumulate cu cele ale eventualelor carduri de fidelitate acordate de catre magazinele partenere pe cont propriu. Fiecare magazin partener va decide daca beneficiile de tip reduceri se vor cumula sau nu cu alte oferte sau reduceri oferite de respectivul magazin. Beneficiile de tip reducere se acorda prin scanarea codului de bare generat de aplicatia CITY iLOVE.

Beneficiile programului CITY iLOVE vor fi disponibile doar in magazinele partenere din cadrul Baneasa Shopping City si Galeria Comerciala Feeria si in unele magazine din Complexul Domus Mex Baneasa.

Fiecare beneficiu primit va avea alocat un cod pe care in aplicatie, la momentul la care doreste sa il foloseasca, utilizatorul il va prezenta catre personalul Baneasa Developments SRL sau magazinelor partenere, dupa caz.

  1. Alte informatii si conditii de utilizare.

Utilizatorii pot crea un singur cont de acces si sunt obligati sa furnizeze date reale. Minimul de informatii personale necesare pentru crearea unui cont este o adresa de email.

Resetarea parolei se va putea realiza de catre utilizator urmand instructiunile prezentate in aplicatie.

Contul este personal, fiind interzisa transmiterea datelor de autentificare catre alte persoane.

Pentru a verifica identitatea utilizatorului care solicita beneficiile aferente unui cont, Baneasa Developments SRL sau magazinele partenere inrolate in programul de loialitate pot cere acestuia sa se legitimeze prin prezentarea unui document de identitate (carte de identitate, permis de conducere, pasaport, etc).

Orice reclamatie sau sesizare legata de modul de functionare a Programului de fidelizare va fi solutionata de catre Baneasa Developments SRL in termen de 30 zile.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a sterge un cont sau de a anula punctele acumulate in urmatoarele cazuri:

daca utilizatorul a incalcat oricare dintre regulile specificate in „Termeni si Conditii”;

in cazul in care punctele au fost acumulate in mod fraudulos;

in cazul in care, prin actiunile sale, utilizatorul cauzeaza prejudicii materiale sau de imagine centrului comercial Banasa Shopping City si/sau Feeria ori magazinelor care activeaza in incinta acestora sau magazinelor partenere din Complexul Domus Mex Baneasa.

Baneasa Developments SRL isi rezerva dreptul de a limita valoarea lunara a beneficiilor acordate in nume propriu la suma de 40.000 lei/luna.

Newsletter-ul este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail asupra produselor si serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Baneasa Developments sau chiriasii/partenerii sai intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Baneasa Developments sau chiriasiilor/partenerilor sai cu referire la informatiile continute de acesta. Newsletter-ele sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati asigurandu-se confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Notificarea este un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv anunt in cadrul aplicatiei CITY iLOVE asupra promotiilor, reducerilor, magazine noi, etc in legatura cu serviciile si/sau produsele oferite de Baneasa Developments sau de chiriasii/partenerii sai intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Baneasa Developments sau chiriasiilor/partenerilor sai cu referire la informatiile continute de acesta.

Abonarea la serviciul de Newsletter si Notificari se realizeaza de catre utilizator prin acceptul expres in cadrul aplicatiei CITY iLOVE, abonarea realizandu-se pentru ambele servicii impreuna. Dezabonarea de la Notificari si Newsletter se realizeaza prin intermediul aplicatiei, dezactivand aceasta optiune. Dezabonarea se mai poate realizeaza prin accesarea link-ului de dezabonare de la finalul fiecarui Newsletter; odată accesat acest link, dezabonarea se realizează imediat, nefiind necesare alte confirmări din partea vizitatorului. Dezabonarea de la Newsletter implica dezabonarea de la serviciul Notificari.

Toate platile efectuate pentru serviciile sau produsele achizitionate prin aplicatia CITY iLOVE sunt efectuate prin intermediul procesatorului de plati MobilPay.ro. Ne rezervam dreptul de a inlocui procesatorul de plati, fara nicio notificare in prealabil.

  1. Protectia datelor cu caracter personal

Baneasa Developments poate prelucra urmatoarele date cu caracter personal transmise de catre utilizator: nume, prenume, varsta, sexul, numar de telefon, data nasterii, adresa de mail. In cazul crearii unui cont in aplicatia CITY iLOVE utilizand contul personal de Facebook, ne autorizati sa prelucram datele dumneavoastra personale publice transmise noua de catre Facebook, incluzand nume, prenume, nume utilizator Facebook, fotografia de cont Facebook si adresa de email. 

Datele cu caracter personal ale utilizatorilor vor fi prelucrate in scopul acordarii Beneficiilor sus mentionate.

Atunci cand utilizatorul si-a exprimat consimtamantul in acest sens, Baneasa Developments va utiliza datele acestuia de contact pentru a-i transmite diverse informatii cu privire la promotiile sau evenimentele ce se desfasoara in centrul comercial Baneasa Shopping City, inclusiv Grand Cinema & More. Informatiile esentiale cu privire la obligatiile si beneficiile aferente calitatii de utilizator al aplicatei CITY ILOVE precum si confirmarile rezervarilor la film efectuate prin intermediul aplicatiei vor fi transmise catre acesta din urma, in mod automat, pe intreaga perioada in care contul creat este activ.

Modificarea si stergerea numelui si a prenumelui, a numarului de telefon si a datei de nastere se realizeaza de catre utilizator prin intermediul aplicatiei.

Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii se pot adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata, transmisa prin posta pe adresa Baneasa Developments sau prin formularul de contact aflat pe site-ul www.baneasa.ro/contact. Dupa caz, Baneasa Developments poate solicita utilizatorului actiuni suplimentare in vederea corectei identificari a acestuia.

Utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces la date, rectificarea sau stergerea, de restrictionare sau de a se opune prelucrarii, dreptul la portabilitatea datelor, precum si dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere. La cererea utilizatorului, Baneasa Developments va sterge toate datele cu caracter personal ale acestuia din urma, exceptand acele date absolut necesare functionarii aplicatiei care vor fi anonimizate.

In cazul in care utilizatorul nu solicita stergerea acestora, datele cu caracter personal furnizate vor fi pastrate pe intreaga durata de existenta a contului sau CITY ILOVE.

Acest document se completeaza cu Politica de confidentialitate si protectie a datelor cu caracter personal Baneasa Shopping City, disponibilă la adresa https://www.baneasa.ro/politica-de-confidentialitate