Uanderful înseamnă o călătorie senzorială, plină de energie și pasiune, multă dedicare și măiestrie, precum și pulsul unei echipe incredibile, unită într-un angajament pentru valori reale, timp și calitate. Cu un design unic și atenție pentru detalii, de la culori până la lumini, fiecare element este aranjat într-o reconfortantă combinație geometrică de forme și stări speciale. Muzica live, mixurile DJ-ilor și artiștii invitați completează senzorial experiența culinară a unui mix de mâncăruri eclectice, cocktail-uri cu clasă, vinuri aduse din toate continentele lumii și, nu în ultimul rând, o servire impecabilă. Lumea Uanderful se deschide la primul pas în interiorul locației și încântă calatorul cu stare de bine și armonie, dând noi valențe timpului de calitate. 

   Chic cotidian, un clasic prietenos în nordul orașului! Fratellini Bistro este o alegere naturală, chic, pentru servirea micului dejun, a prânzului sau a cinei, destinația perfectă pentru întâlniri de afaceri, lucrul în afara biroului sau ieșiri cu prietenii. Conceptul combină toate detaliile, de la lumina naturală abundentă, o linie clasică cu elemente moderne de design minimalist, senzația bistrourilor franceze și italiene, într-o atmosferă care relaxează și, în același timp, încântă simțurile.

   Pentru unii, ziua nu poate începe înainte de cafeaua de dimineață, pentru alții, micul dejun este sursa de inspirație și energie pentru întreaga zi. Dacă ne întrebați pe noi și un pranz apetisant va avea același efect, mai ales dacă este servit în stilul nostru: cu prietenie, atenție și cu ingrediente de cea mai bună calitate. Chef-ul bistro-ului pregătește constant o serie de opțiuni variate și delicioase, de servit direct în locație sau pentru a fi luate la pachet. 

    Povestea Fratelli este o călătorie începută în 2005, construită în timp cu pasiune, dedicare, muncă și exigență pentru calitatea fiecărui detaliu. Fratelli este un brand de succes 100% românesc, cu o amprentă proprie asupra vieții de noapte, apreciat și la nivel international prin premiile câștigate pentru designul și standardele serviciilor din locațiile proprii.  

    Cele trei cluburi din București - Fratelli Studios, Fratelli Lounge & Club și Fratelli Social Club - găzduiesc unele dintre cele mai frumoase petreceri în weekend, cu invitați de renume, DJi rezidenți și internaționali, trupe, artiști, alături de o echipă proprie extraordinară la pupitru, în bar, zona de primire și nu numai. 

    Cluburile Fratelli se află la aceeași adresă în București, fiind amenjate ca și spații închise pentru sezonul rece sau open-space pentru vară, cu tavan rabatabil și deschidere spre lac, un refugiu răcoros, plin de viață nocturnă și ritmuri vibrante, între betoanele fierbinți ale orașului. În fiecare sezon suntem bucuroși să primim mii de oaspeți. care se alătură petrecerilor deosebite pe care le organizăm. 

     

     700 Fit Club este locul perfect pentru cei care își doresc antrenamente moderne și performante.

     Cu tehnologie de vârf și formatori profesioniști, 700 Fit Club oferă cele mai bune premise pentru a vă antrena corpul și mintea. Puteți participa la cursurile noastre zilnice, puteți exersa în zona cardio sau puteți rezerva o ședință cu Reformer Pilates. După antrenament, sunteți invitați să vă relaxați la spa și saună. 700 Fit Club este locul unde tehnologia întâlnește motivația, ajutându-vă să deveniți cea mai bună versiune a dvs.!

     Mai multe detalii despre toate serviciile 700 FIT Club pe site-ul oficial, http://go700.ro

      

      Conceptul Dental One a aparut din dorinta de a aduce calitate si performanta in serviciile dentare din Romania, dorinta a celor trei fondatori: Corina Samfir, Dr. Remus Stratulat si Dr. Adel Maasarani. A fost construit un loc care reprezinta imbinarea perfecta dintre o atmosfera relaxanta, profesionalism, servicii medicale de ultima ora si ingrijire completa.

      Beneficiile tale la Dental One:  primesti un plan de tratament personalizat, realizat de o intreaga echipa medicala, cu accent pe eficienta si durabilitate a tratamentelor; metode de tratament cat mai putin invazive, folosind tehnici moderne si aparatura performanta. Ex: microscop, lucrari protetice din ceramica presata Emax, tehnica PRGF Endoret etc; timp economisit pentru ca in clinica exista laborator de radiologie propriu si laborator de tehnica dentara; consilier de relatii publice dedicat cazurilor complexe; inainte de fiecare interventie, medicul specialist iti explica etapele si are grija ca orice interventie sa fie mai mult decat confortabila pentru tine.

      Deviza noastra: “Fara compromis privind calitatea”.

      Site: http://www.dentalonecenter.ro/

       Imaginează-ți că poți avea acces la un lounge exclusivist în aeroport, servicii personalizate, proceduri de zbor simplificate și o experiență unică, memorabilă. The Private Luxury Travel iti ofera toate aceste beneficii prin intermediul pachetului de servicii RHAPSODY! 

       Fiecare dintre cele patru tipuri de carduri disponibile oferă acces la servicii VIP în aeroporturile din București, servicii concierge disponibile 24/7, beneficii la fiecare hotel membru al rețelei The Leading Hotels of the World și multe alte avantaje. Pachetul de servicii VIP este destinat categoriilor de pasageri VIP (Very Important Person) și CIP (Commercial Important Person) și constă în asigurarea unui pachet complet de „meet & assist” atât la plecarea, cât și la sosirea dintr-o călătorie. Serviciile VIP se derulează atât în terminalul de sosiri, cât și în cel de plecări, pentru zboruri interne și internaționale operate prin curse regulate sau de aviație generală.

       Ca partener CITY iLOVE, The Private Luxury Travel iti ofera reduceri atractive:  5% pentru nivelul 3 (Connoisseur), respectiv o reducere de 10% pentru nivelul 4 (Trendsetter) din aplicatia CITY iLOVE.