Misiunea Orange Store este de a crea o legătură strânsă cu consumatorul final. Pentru a asigura acest lucru am creat un magazin viu, plin de culoare, formă şi mişcare, aproape de client. Obiectul de activitate al magazinelor Orange Store este comercializarea cu amănuntul a produselor, accesoriilor şi serviciilor din sfera telefoniei mobile, foto şi multimedia.

   Vodafone este compania care a lansat prima reţea GSM din România. Compania este, de asemenea, primul operator care a lansat serviciile 3G în România şi serviciile 3G broadband HSDPA.

    Orange este ceea ce suntem şi ceea ce facem, în fiecare zi. În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţă diferite. Dar toţi au ales acelaşi lucru: să comunice aşa cum simt, sã privească cu deschidere şi optimism spre viitor. Pe toţi îi apropie Orange!

     Ne propunem să devenim operatorul integrat numărul 1 de pe piața românească, cu o poziție sustenabilă în toate segmentele și zonele geografice, capitalizând pe sinergiile fix-mobil de-a lungul lanțului valoric, pentru a avea un model operațional foarte eficient și concentrat - totul pentru a oferi excelență clienților noștri.

      Scopul şi munca noastră este îndreptată către oferirea celor mai bune servicii către clienţii noștri, pentru că fără clienţi nu am exista nici noi, agenţii de vânzări.