Gymboland

Gymboland continuă lanţul de inovaţii în materie de locuri de joacă, iar de această dată ia forma unei balene uriaşe, ce ascunde în interior numeroase atracţii ce merită a fi descoperite de către cei mici. Noul spaţiu de divertisment îşi propune să menţină fascinaţia copiilor asupra jocului pentru un timp cât mai îndelungat.

Pentru ca juniorii să îşi amplifice abilităţile fizice şi cognitive, dar în acelaşi timp să se şi distreze din plin, punem la dispoziţia lor elemente variate: structura modulară pe două nivele este alcătuită din piscine cu bile, tobogan, tunuri cu mingi din spumă, tiroliană, rampe, poduri şi nenumărate obstacole special gândite pentru dezvoltarea echilibrului. Una din atracţiile preferate de vizitatorii noştri este barca gonflabilă din centrul spaţiului de joacă, ce reprezintă cadrul perfect pentru o aventură marinărească imaginară.

Din grijă pentru cei mai mici dintre noi, am creat o zona dedicată pentru copiii cu vârste între 0-3 ani, delimitată de restul spaţiului de joacă. Aici părinţii se pot relaxa în timp ce îi privesc pe micuţii lor bucurându–se de pleaiada întreagă de activităţi distractive precum trambulină, piscină cu bile, elemente moi de căţărat şi jocuri ce stimulează creativitatea.

În zona special amenajată pentru petreceri, copiii îşi pot petrece ziua de naştere alături de cei mai buni prieteni, iar pentru o zi de neuitat, ne vom ocupa de fiecare detaliu : tort, animatori, magicieni, decoraţii tematice, invitaţii şi multe alte surprize.

Gymboland a avut grijă, ca de fiecare dată, să confere divertismentului valenţe educative, punând în acelaşi timp siguranţa copiilor pe primul loc.

Dorinţa principală este de a aduce un zâmbet fiecărui copil ce păşeşte în tărâmul nostru şi de a le permite părinţilor să se bucure de activităţile lor zilnice în timp ce micuţii lor făuresc amintiri de neuitat la Gymboland!