Esenta Plant s-a născut din dorința de a aduce cât mai aproape de consumator, produse sănătoase, bio și naturale, din cele mai diverse categorii: de la suplimente, cosmetice, la produse de alimentație, ceaiuri, până la cărți, aromoterapie și suplimente pentru sportivi.  Portofoliul este actualizat permanent cu branduri internaționale, exclusive, prezente doar în magazinele Esenta Plant.
  Consultanții noștri de vânzări sunt specialiști, dedicați în a oferi clienților atât o experiență unică și folositoare, cât și informații și sfaturi de specialitate. Misiunea noastră este de a dezvolta o rețea de retail, prin educarea și satisfacerea nevoilor clienților. Am fost și suntem dedicați dintotdeauna naturalului, nu am adus naturalul ca un trend și nici ca o nevoie. Ci pentru că ne place ceea ce facem, pentru că ne place ca oamenii să se simtă bine, ne place să le dăm încredere și să îi ajutăm să își câștige starea de bine cu singura unealtă care ne este întotdeauna la îndemână, natura.
  Esenta Plant. Artizanul stării de bine

  Valorile Esenta Plant:

  • Vindem cele mai calitative produse naturale și organice din categorii diverse: Alimente, cosmetice, suplimente alimentare, casă și curățenie, ceaiuri, produse pentru mămici și copii
  • Lucrăm zi de zi pentru satisfacerea nevoilor clienților noștri
  • Ținem la mediul înconjurător și în consecință susținem furnizorii de produse naturale, biodegradabile
  • Încurajăm alegerile informate și contribuim în mod continuu la educarea populației cu privire la sănătatea personală și la sănătatea planetei

   Vizitează standul nostru din Băneasa Shopping City și alege articolul tău favorit, fie că este pentru colecția personală sau este un cadou pentru un prieten. 

    Infiintata In 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. Inovatia, conceptul de farmacie prietenoasa, optimista, unde gasesti intotdeauna recomandari competente si produsele de care ai nevoie, au facut din Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri si cea mai mare retea de farmacii din Romania. Personalul bine pregatit, consilierea de specialitate, comunicarea directa si prietenoasa cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare si educare, experienta placuta de cumparare intr-un mediu prietenos si implicarea sociala sunt atributele care definesc Sensiblu.
    Campaniile publicitare Sensiblu vin in intampinarea clientilor sai incercand sa le puna la dispozitie oferte cat mai avantajoase (un astfel de exemplu este campania "Sensiblu are grija de oamenii in varsta", prin care Sensiblu suporta diferenta de plata dintre pretul compensat de Casa de Asigurari de Sanatate si pretul de vanzare din farmacie al anumitor produse selectate, diferenta ce ar trebui suportata de pensionari). De asemenea, pentru a usura procesul de achizitie al medicamentelor la Sensiblu poti sa-ti rezervi reteta prin telefon sau internet pentru 24 de ore si sa calculezi cat te poate costa daca ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

    La Sensiblu avem grija sa te simti bine!