Our strategy was directed towards revitalizing the brand Plafar. We have created a new brand image, developed an original and innovative concept store in Romanian retail that brings together both traditional values and latest technological findings, regarding products and therapies based on natural remedies.

   Vizitează standul nostru din Băneasa Shopping City și alege articolul tău favorit, fie că este pentru colecția personală sau este un cadou pentru un prieten. 

    Infiintata In 1997, compania Sensiblu face parte din Grupul A&D Pharma - cel mai mare grup farmaceutic din Romania. Inovatia, conceptul de farmacie prietenoasa, optimista, unde gasesti intotdeauna recomandari competente si produsele de care ai nevoie, au facut din Sensiblu unul dintre cele mai valoroase branduri si cea mai mare retea de farmacii din Romania. Personalul bine pregatit, consilierea de specialitate, comunicarea directa si prietenoasa cu pacientul, programele de fidelitate, campaniile de informare si educare, experienta placuta de cumparare intr-un mediu prietenos si implicarea sociala sunt atributele care definesc Sensiblu.
    Campaniile publicitare Sensiblu vin in intampinarea clientilor sai incercand sa le puna la dispozitie oferte cat mai avantajoase (un astfel de exemplu este campania "Sensiblu are grija de oamenii in varsta", prin care Sensiblu suporta diferenta de plata dintre pretul compensat de Casa de Asigurari de Sanatate si pretul de vanzare din farmacie al anumitor produse selectate, diferenta ce ar trebui suportata de pensionari). De asemenea, pentru a usura procesul de achizitie al medicamentelor la Sensiblu poti sa-ti rezervi reteta prin telefon sau internet pentru 24 de ore si sa calculezi cat te poate costa daca ridici tratamentul din Farmaciile Sensiblu.

    La Sensiblu avem grija sa te simti bine!