OPTICA EXPRESS definește un nou concept de magazine de optică, ce oferă clienților servicii personalizate și cele mai bune soluții în materie de optică, adaptate stilului de viață, preferințelor și nevoilor fiecăruia. Optica Express este parte a brandului românesc Optiplaza, lider de piață pe segmentul de retail pentru rame optice, ochelari de soare și lentile de contact. În orice magazin Optica Express, consultanții noștri specializați vă vor ajuta să faceți cea mai inspirată alegere.

    Clienţii au posibilitatea de a alege dintre sute de modele de rame şi ochelari de soare ale unor branduri de renume precum Police, Guess, Ray-Ban, Furla, Carolina Herrera, Silhouette, Avanglion, PolarGlare, într-o combinație ce pune accentul pe ultima modă, inovație, accesibilitate și calitate garantată.

      Deviza companiei este „Avem grijă de ochii dumneavoastră” şi ar fi bine să credeţi asta deoarece Opticris oferă cei mai buni medici oftalmologi şi cele mai bune echipamente medicale din domeniu, vânzători cu pregătire şi cea mai variată gamă de ochelari de vedere şi de soare.

        Cu o istorie de 12 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața locală care oferă servicii medicale oftalmologice, determinări de dioptrii și adaptări la lentile de contact, precum și servicii de montaj. Misiunea OPTIblu presupune informarea clienților cu privire la importanța diagnosticării preventive a afecțiunilor oculare, dar și împărtășirea interesului și a experinței cu privire la cele mai noi și cele mai moderne produse. OPTIblu oferă clienților săi o experiență unică, consiliere și consultații personalizate. Toate opticile medicale OPTIblu sunt dotate cu aparatură modernă de ultimă generație și personal specializat reprezentat de optometriști, medici oftalmologi și consilieri în vânzări, care beneficiază de instruiri periodice, formând o echipă competentă și profesională, care vă poate ajuta să găsiți produsele necesare nevoilor dumneavoastră. În rețeaua OPTIblu găsiți o gamă completă de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii.