Locatia reproduce într- un spaţiu modern, minimalist şi călduros conceptul unor magazine de optică medicală în care clientul beneficiază deservicii ireproşabile, preţuri competitive şi o varietate largă de produse. În magazinele OPTICAEXPRESS se regăsesc o selecţie a celor mai importante branduri de rame de ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare şi accesorii. Clienţii au posibilitatea de a alege din sute de modele de rame şi ochelari de soare ale unor mărci de renume precum Police, RayBan, Guess, Escada, Furla, Givenchy, Gant, Avanglion, PolarGlare, CK, Vogue şi multe altele. Vă punem la dispoziţie toate tipurile de lentile monofocale, bifocale, progresive (din sticlă organică şi minerală, policarbonat, fotocromatice şi cu strat antireflex, polarizate), fabricate de firme cu renume ca: Hoya, Zeiss, Essilor precum şi gama completă a celor mai mari producători de lentile de contact: Bausch&Lomb, Ciba Vision, Johnson&Johnson.

   Optiplaza este o reţea de magazine care reuneşte sub acelaşi acoperiş moda şi optica medicală, cu o gamă diversificată de produse specific, de la rame optice, lentile, lentile de contact, până la ochelari de soare şi accesorii pentru ochelari. Prin sortimentul unic de produse în România, Optiplaza pune accentul pe ultima modă, accesibilitate şi calitate garantată, oferind o paletă diversificata de mărci de prestigiu precum Police, Vogue, Ray Ban, Carolina Herrera, Escada, Chloe, Furla, Givenchy, Guess, Avanglion, Polar Glare sau Blumarine.

   Irezistibil. Chic. Inovator. Original:  Aşa se traduce Optiplaza.

    

    Deviza companiei este „Avem grijă de ochii dumneavoastră” şi ar fi bine să credeţi asta deoarece Opticris oferă cei mai buni medici oftalmologi şi cele mai bune echipamente medicale din domeniu, vânzători cu pregătire şi cea mai variată gamă de ochelari de vedere şi de soare.

     Cu o istorie de 12 ani, OPTIblu este unul dintre cele mai cunoscute branduri de pe piața locală care oferă servicii medicale oftalmologice, determinări de dioptrii și adaptări la lentile de contact, precum și servicii de montaj. Misiunea OPTIblu presupune informarea clienților cu privire la importanța diagnosticării preventive a afecțiunilor oculare, dar și împărtășirea interesului și a experinței cu privire la cele mai noi și cele mai moderne produse. OPTIblu oferă clienților săi o experiență unică, consiliere și consultații personalizate. Toate opticile medicale OPTIblu sunt dotate cu aparatură modernă de ultimă generație și personal specializat reprezentat de optometriști, medici oftalmologi și consilieri în vânzări, care beneficiază de instruiri periodice, formând o echipă competentă și profesională, care vă poate ajuta să găsiți produsele necesare nevoilor dumneavoastră. În rețeaua OPTIblu găsiți o gamă completă de produse certificate, cum ar fi: ochelari de vedere, lentile de contact, ochelari de soare și accesorii.