Nu poți face shopping fără să te simți admirată? Vrei o tunsoare trendy sau o culoare a părului mai interesantă? Îți dorești un look de invidiat? Vino atunci la noi!

   Vă invităm în magazinul Profihairshop din Galeria Feeria unde veți descoperi un univers plin de culoare, în care frumusețea părului dumneavoastră va fi întotdeauna pe primul plan.

    Vă invităm în noul magazin Profihair Shop din Băneasa Shopping City unde veți descoperi un univers plin de culoare, în care frumusețea părului dumneavoastră va fi întotdeauna pe primul plan.

     PATIO este locul în care înfrumusețarea și relaxarea se îmbină într-un mod plăcut și natural. Locaţia este amenajată special pentru a oferi clienţilor momente de confort şi intimitate. O şedinţă de înfrumuseţare la PATIO este cel mai bun mod de a scăpa din jungla urbană şi de a beneficia de servicii premium, oferite de o echipă dedicată. La PATIO te bucuri de servicii de: coafor, frizerie, cosmetică, manichiură/pedichiură, solar și tatuaje cosmetice.

      De peste un deceniu, reteaua de saloane Evidence transforma dorintele clientilor in realitate si indeplineste chiar si cele mai exigente cereri. Experienta se imbina armonios cu pasiunea si talentul, ajutandu-ne sa oferim un meniu de servicii de cea mai buna calitate, personalizat si adaptat fiecarui client in parte. Ne mandrim cu recunoasterea si votul de incredere al maestrilor frumusetii L'Oreal Paris, prin distinctia "Salon Expert L'oreal Professionel", care ne situeaza in topul saloanelor din Bucuresti si in acelasi timp, ofera garantia unor servicii de inalta clasa. Brandul Evidence numara in prezent 4 locatii strategic amplasate (Mall Baneasa, Galeriile Feeria Baneasa, Unirea Shopping Center si Veranda Mall), atent amenajate elegant-minimalist cu detalii rafinate, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate acestea pentru a spori confortul si a oferi clientilor o experienta unica si desavarsita. Paseste alaturi de noi in lumea frumusetii, in care singurele limite sunt cele impuse de propria imaginatie!

       De peste un deceniu, reteaua de saloane Evidence transforma dorintele clientilor in realitate si indeplineste chiar si cele mai exigente cereri. Experienta se imbina armonios cu pasiunea si talentul, ajutandu-ne sa oferim un meniu de servicii de cea mai buna calitate, personalizat si adaptat fiecarui client in parte. Ne mandrim cu recunoasterea si votul de incredere al maestrilor frumusetii L'oreal Paris, prin distinctia "Salon Expert L'oreal Professionel", care ne situeaza in topul saloanelor din Bucuresti si in acelasi timp, ofera garantia unor servicii de inalta clasa. Brandul Evidence numara in prezent 4 locatii strategic amplasate (Mall Baneasa, Galeriile Feeria Baneasa, Unirea Shopping Center si Veranda Mall), atent amenajate elegant-minimalist cu detalii rafinate, dotate cu echipamente de ultima generatie, toate acestea pentru a spori confortul si a oferi clientilor o experienta unica si desavarsita. Paseste alaturi de noi in lumea frumusetii, in care singurele limite sunt cele impuse de propria imaginatie!