O vacanta reprezinta o stare de spirit, desprinderea de cotidian, un loc in care fiecare se asteapta sa traiasca intamplari exceptionale. Fie ca te gandesti la un sejur de 7 zile, la un city break sau la o calatorie de afaceri, dorinta de a trai altfel in acele zile ramane intacta! 

  Infiintata in 2007 din pasiune pentru calatorii, am consolidat in timp o echipa pasionata de acest domeniu, mereu atenta la detalii, astfel incat suntem pregatiti sa raspundem celor mai diverse solicitari. Iti pregatim vacantele ca pe ale noastre, cautam cel mai bun raport calitate-pret, oferim asistenta si suport deplin in planificarea calatoriei tale. 

  Pentru ca business-ul nostru este alcatuit din fiecare client in parte si pentru ca intelegem importanta afacerilor performante, ne ocupam de organizarea unei calatorii de afaceri de la A la Z. Iti putem organiza intalnirile de business, vizite la obiective turistice importante, rezervam bilete la spectacole sau locuri la un restaurant celebru. Pentru cumparaturi, iti recomandam cele mai bune magazine, in functie de ceea ce te intereseaza. 

    În fiecare sezon 4U Travel a venit cu un produs turistic nou, sau o destinaţie interesantă, astfel încât vacanţele dumneavoastră să fie perfecte. Cu noi aveţi ocazia să vizitaţi oricare dintre marile capitale europene sau o multitudine de oraşe încărcate de istorie.

     Echipa de consultanţi TUI Travel Center Băneasa vă invită să descoperiţi un nou concept de agenţie de turism, desenat în întregime pentru a vă aşeza zâmbetul pe chip, explorând şi descoperind Lumile TUI.