Imaginează-ți că poți avea acces la un lounge exclusivist în aeroport, servicii personalizate, proceduri de zbor simplificate și o experiență unică, memorabilă. The Private Luxury Travel iti ofera toate aceste beneficii prin intermediul pachetului de servicii RHAPSODY! 

  Fiecare dintre cele patru tipuri de carduri disponibile oferă acces la servicii VIP în aeroporturile din București, servicii concierge disponibile 24/7, beneficii la fiecare hotel membru al rețelei The Leading Hotels of the World și multe alte avantaje. Pachetul de servicii VIP este destinat categoriilor de pasageri VIP (Very Important Person) și CIP (Commercial Important Person) și constă în asigurarea unui pachet complet de „meet & assist” atât la plecarea, cât și la sosirea dintr-o călătorie. Serviciile VIP se derulează atât în terminalul de sosiri, cât și în cel de plecări, pentru zboruri interne și internaționale operate prin curse regulate sau de aviație generală.

  Ca partener CITY iLOVE, The Private Luxury Travel iti ofera reduceri atractive:  5% pentru nivelul 3 (Connoisseur), respectiv o reducere de 10% pentru nivelul 4 (Trendsetter) din aplicatia CITY iLOVE.

   Echipa de consultanţi TUI Travel Center Băneasa vă invită să descoperiţi un nou concept de agenţie de turism, desenat în întregime pentru a vă aşeza zâmbetul pe chip, explorând şi descoperind Lumile TUI.

    În fiecare sezon 4U Travel a venit cu un produs turistic nou, sau o destinaţie interesantă, astfel încât vacanţele dumneavoastră să fie perfecte. Cu noi aveţi ocazia să vizitaţi oricare dintre marile capitale europene sau o multitudine de oraşe încărcate de istorie.