Melt

MELT restaurant&coffee este despre oameni si mancare.

Ce au in comun? Simplu: trecutul, prezentul si viitorul.

Timpul este marcat in viata prin amintiri din experiente care te-au inspirat in calatoria vietii, iar MELT poate sa fie masina timpului.

Daca vrei, te poate duce in timp la gusturile copilariei in care sa-ti amintesti despre ciulamaua de pui cu bulgarasi de malai sau carnea de porc fripta cu piure de dovleac copt.

Prezentul te aduce la regimul de viata sanatos, in care o salata cu ton in crusta de susan si fulgi de migdale, fileul de lup de mare cu piure de cartofi si morcovi sau alte preparate pregatite cu ingrediente sanatoase sunt alegerea ideala.

Viitorul este despre a visa la vacante insorite si voie buna, alaturi de familie sau prieteni, in jurul unei mese delicioase, cu preparate specifice precum salata greceasca cu feta prajita, caracatita picanta sau gulasul de vita reinterpretat, la care acompaniem un pahar de vin sau un cocktail savuros.

MELT restaurant&coffee a contopit timpul si gusturile pentru a iti oferi o reteta de burgeri cum nu ai mai incercat pana acum, precum Truffle Sensation, Crispy farm Chicken, Spicy Angus, Melt Burger, Cheeseburger sau Double Cheese.

Indiferent de ce vei alege, la MELT restaurant&coffee te vei regasi intr-un loc aparte unde experienta si amintirile continua.

Fie ca esti in cautare de o masa delicioasa, sau doar de un loc cu un design deosebit si ferit de agitatia si zumzetul mall-ului pentru a iti savura cafeaua de specialitate, MELT restaurant&coffee te asteapta.

 

Pentru informații actualizate despre programul restaurantului și rezervări vă rugăm să sunați la numărul de telefon afișat.

Rate us on