Bar Italia

Bine ați venit la Bar Italia Băneasa, acasă pentru adevărata pasiune italiană și rețete autentice!

La Bar Italia Băneasa se află o adevărată comoară pentru pasionații bucătăriei italiene: o bacanie desprinsă din povestile fermecate ale satelor italienești, plină de produse autentice și de cea mai înaltă calitate, direct importate din Italia! Ne străduim să vă oferim cea mai autentică experiență culinară italiană, fie că doriți să pregătiți un festin acasă sau să savurați mâncărurile noastre delicioase în restaurantul nostru! 

La Bar Italia Băneasa, fiecare preparat este gândit cu dragoste și atenție pentru detalii, pentru a vă oferi o călătorie gustativă pe meleagurile italiene, aici la Mall Băneasa Shopping City! Fie că sunteți un cunoscător al bucătăriei italiene sau un curios în căutarea unor noi aventuri culinare, veți găsi la noi preparate ce vă vor încânta simțurile! 

Și pentru a completa experiența dvs. italiană, vă invităm să explorați selecția noastră de vinuri fine, cu soiuri alese din diverse regiuni viticole italiene. Un vin adecvat alături de preparatul ales va îmbogăți gustul și va amplifica experiența culinară! 

Vino să împărtășim iubirea pentru mâncare și tradițiile italienești împreună!

Program: L-D: 10:00-22:00 

Rate us on