Marks & Spencer te așteaptă în Băneasa Shopping City cu noua colecție de lenjerie intimă și pijamale pentru Valentine's Day

Marks & Spencer întâmpină Valentine's Day în Băneasa Shopping City cu o selecție irezistibilă, stylish și confortabilă de lenjerie intimă, pijamale și piese vestimentare casual, pentru acasă. Articolele create sunt inspirate de diverse stiluri, astfel încât orice femeie poate găsi ceva pe gustul ei. Ele se regăsesc în diferite game de nuanțe și tonuri, precum tonuri de roz, albastru marin, o superbă nuanță de mov-zmeură, nuanțe saturate inspirate de pietre prețioase și prezintă elemente deosebite din dantelă roșie și neagră, care te cuceresc încă de la prima privire.

Stilul lenjeriei intime este contemporan, inovator, iar colecția prezintă piese foarte feminine, moderne, create din materiale de cea mai bună calitate, pentru ca ea să se simtă fabulos atunci când le poartă.

De la bralete confecționate din dantelă și bumbac, la seturi din colecția Rosie Autograph și cupe de sutien mărimea DD+, această colecție prezintă piese care se potrivesc oricărei femei și care sunt perfecte pentru acest Valentine's Day. Din colecție nu lipsesc printurile romantice și florale, inserția de dantelă îmbinată cu printul leopard sau satinul delicat. Broderia prețioasă care se îmbină cu plasa delicată reprezintă întâlnirea ideală dintre susținere și confort, fiind, în același timp, cadoul perfect pentru Valentine's Day. De asemenea, un cadou perfect poate fi și o piesă ceva mai clasică din colecție, precum o pereche de pantaloni scurți care se așază perfect, oferă confort și flatează orice tip de siluetă, o pereche de slipuri tanga cu broderie feminină, o pereche de pantaloni scurți cu talie înaltă sau o pereche de slipi din dantelă, în stil Brazilian.

Marks & Spencer oferă o gamă amplă de lenjerie și haine casual, pentru ca femeile să se simtă răsfățate de Valentine's Day.

Colecția specială include și piese de lenjerie tip halat, create din satin, maiouri din mătase sau furouri feminine, pijamale sau piese vestimentare comode, perfecte pentru acasă. Printre noutățile gamei Flexifit se numără seturi cu tricou și pantaloni, care au printuri speciale - inimi, citate de dragoste sau inspiratul print J'adore și se bucură de tehnologia 360, o tehnologie care ajută materialul să se așeze perfect pe orice siluetă, oferind confort și flexibilitate în mișcare.

În cadrul colecției se regăsesc dimensiuni de sutiene care se încadrează între mărimile 28A și 44G. Fie că vrei să îți faci un cadou special sau vei primi un cadou de la persoana iubită, lenjeria și pijamalele Marks & Spencer sunt alegerea perfectă pentru Valentine's Day.

Găsește cadoul perfect pentru Valentine's Day în Băneasa Shopping City! 

 

Rate us on