Intră în atmosfera de Crăciun alături de TEILOR

TEILOR, brandul care inspiră, atât prin colecțille de bijuterii, cât și prin viziunea sa, te invită în lumea pietrelor prețioase, locul potrivit pentru fiecare cadou de Sărbători.  

Bucuria de a dărui este prezentă permanent în luna decembrie, iar TEILOR este prezent pentru a oferi. 

Poți alege să vizitezi cele două magazine ale brandului, TEILOR și TEILOR Exclusive, din Băneasa Shopping Center, care te așteaptă cu o selecție de bijuterii din aur cu diamante, safire sau alte pietre prețioase, perfecte pentru a deveni o piesă importantă din povestea ta de Crăciun. În plus, vei putea admira bijuteriile într-un cadru de poveste. În vitrinele TEILOR, bijuteriile sunt înconjurate de elemente hand-made, realizate din materiale reciclabile, ce susțin ideea de craftsmanship și sustenabilitate.

Și, pentru că este sezonul cadourilor, TEILOR a deschis un Pop-Up Store animat, creat sub forma unei cutii de bijuterii. Decorul te introduce în lumea diamantelor și a bijuteriilor de lux, iar toți cei care vor pătrunde în cadoul supradimensionat vor avea parte de surprize.

Spațiul, amenajat sub forma cutiei de bijuterii TEILOR, este locul perfect în care să te bucuri de experiența alegerii bijuteriei speciale pentru o persoană dragă sau chiar pentru tine. Elementele tradiționale de Crăciun – cutiile de cadou, renii, dar și bradul – te vor introduce în atmosfera magică a sărbătorilor de iarnă. 

Intră în lumea TEILOR și privește bijuteriile așa cum sunt ele, un dar cu totul special. Transformă căutarea cadourilor într-o experiență relaxantă, surprinzătoare, emoționantă. Vino la Pop-Up Store, alătură-te Clubului TEILOR și primești garantat un premiu. În plus, dacă scanezi codul QR special, testezi cerceii virtuali cu ajutorul filtrului AR și postezi pe Instagram un story cu tine în care menționezi contul TEILOR (@teilor_finejewellery), poți câștiga o bijuterie cu diamante, cadoul perfect pentru acest Crăciun.

Vino și tu la Pop-Up Store TEILOR.Te așteptăm cu ciocolată caldă, cafea sau șampanie, pentru a te bucura alături de noi de emoția sărbătorilor de iarnă.

Rate us on