YSL - Yves Saint Laurent Beauty Boutique

Yves Saint Laurent Beauty Boutique vă invită să descoperiți unicul magazin monobrand al brandului de beauty deschis în Europa și amplasat la parter în Băneasa Shopping City.

Noua locație premium permite pasionaților de frumusețe să descopere cel mai subversiv brand couture parizian prin semnătura orginală a parfumurilor, make-up și skincare. 

YSL Beauty Boutique oferă acces la produse și servicii exclusive, care nu sunt comercializate în altă locație pe teritoriul țării, precum colecția de parfumerie - Le Vestiaire Des Parfums sau cea pentru îngrijirea excepțională a pielii - Or Rouge. Pentru o experiență YSL completă, există, de asemenea, o zonă de personalizare, pe lângă o agendă continuă de activități în magazin pe tot parcursul anului.

Dar asta nu este totul: cumpărătorii care vizitează noul boutique au posibilitatea de a se înscrie în programul de fidelitate a clienților care include invitații și cadouri exclusiviste sau „cadouri de bun venit” pentru a intensifica experiența YSL.

YSL Beauty exprimă un stil unic de eleganță și libertate. A evoluat în mod constant și a interacționat cu societatea, afirmându-se ca jucător indiscutabil al prezentului. Întruchipează modernitatea fiecărei zile și vârste, invitând femeile și bărbații să încalce regulile, să-și creeze propriile adevăruri, să meargă dincolo de convenții.

Parfumul este o invitație la călătorie. Istoria parfumurilor YSL este pavată cu succes. De la crearea “Y” în 1964, istoria YSL a fost marcată de o serie de succese în parfumerie, precum Opium, Paris, Black Opium, Libre, Mon Paris și linia L’Homme. 

Machiajul scoate în evidență cea mai înaltă tehnologie printr-o bijuterie, culori specifice create pentru a acoperi o paletă nelimitată de sentimente, sub bagheta artistului Tom Pecheux, numit în funcția de Global Beauty Director YSL Beauty în 2017.

Simbolurile absolute ale make-up-ului YSL sunt Touche Éclat – un Touche Éclat se vinde la fiecare 10 secunde în toata lumea – Mascara Volume Effet Faux Cils, Rouge Pur Couture și cel mai recent Tatouage Couture. Rujul emblematic Rouge Pur Couture este lider pe segmentul de rujuri în principalele țări unde se află brandul. 

Îngrijirea pielii reunește știința de vârf, strălucirea și plăcerea simțurilor în jurul unui punct de vedere radical: tinerețea este o stare de spirit care nu poate trăi fără știință. YSL Beauty combină știința de ultimă oră cu efectul glamour și senzorialitatea în jurul gamelor Top Secrets, Pure Shots și a gamei premium Or Rouge.

 

Program: L-D: 10:00-22:00