Viggo Tailoring

Viggo este sinonim cu semnătura succesului. Conceptul se traduce printr-un suflu innovator adus în moda masculină prin selecţia atentă de piese vestimentare.

Ce ar reprezenta hainele fără un sfat pertinent privind modalitatea de purtare și asortare? În locaţiile Viggo cel mai important aspect este cel al consilierii vestimentare profesioniste.

Disponibile pe o întreagă paletă de culori, precum și pe diferite tipare și în diferite modele, produsele Viggo Ready to Wear asigură suficiente alternative pentru cele mai diferite ocazii. Fie că vorbim despre o întâlnire business de cel mai înalt nivel, despre un eveniment black-tie sau de o ținută relaxată, colecțiile Viggo propun nenumărate opțiuni premium.

În plus, într-un spaţiu privat, consilierii Made to Measure îti oferă controlul absolut asupra costumului tău. Prin control înțelegem libertatea de a alege atât țesătura și detaliile costumului, cât și croiala acestuia. O haină pe comandă oferă acces către noi metode de a combina anumite tipuri de țesături cu anumite tipare, de a experimentă contrastele în nasturi, butoniere sau căptușeli și de a stabili un fitting personalizat. Iată definiţia costumului traditional, impecabil executat şi adaptat nevoilor bărbatului modern.

Program: L-D: 10:00-22:00