Uterque

Brandul a fost unul surprinzător și intrigant încă de la început. Numele Uterqüe este latin și înseamnă “unul sau altul”: modă sau accesorii. Uterque urmărește realizarea accesoriilor ca parte fundamentală a garderobei unei femei, reîmprospătând tradiția produselor create manual, prin utilizarea materialelor de înaltă calitate la prețuri atractive.

Colecțiile sale includ articole din piele și piese ready-to-wear. Uterqüe comercializează 6 familii diferite de produse: genți, încălțăminte, bijuterii și accesorii, o gamă atent selectată de îmbrăcăminte și piese din piele. Atributele distinctive ale produselor sale sunt materia primă de înaltă calitate și designul extravagant. Spațiul comercial al brandului Uterqüe este gândit ca un boutique – apartament, unde spațiul intim și atent decorat redă clientelor atmosfera confortabilă a propriei locuințe. Iluminarea avangardistă completează spațiul și reduce consumul de energie. Magazinul este definit de podeaua de marmură italiană, creând zone semi-independente care găzduiesc fiecare o colecție specifică.

 

Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.