TAG Heuer Boutique

Cu inovare și pasiune desăvârșită, încă din 1860, pentru domeniul sportiv - cursele de mașini, în special, TAG Heuer Boutique reprezintă una dintre cele mai apreciate mărci de ceasuri din lume. 

TAG Heuer, unicul magazin monobrand al prestigioasei mărci de ceasuri elvețiene este primul deschis în această regiune a Europei. Magazinul este amplasat la parter în Băneasa Shopping City, lângă Cellini Grand Boutique. 

Universul fabulos TAG Heuer Boutique devine astfel, în premieră, reprezentat oficial în România și în zona Europei de Est printr-un magazin specializat care să ofere împătimiților mărcii și publicului interesat cele mai actuale colecții de ceasuri: Carrera, Formula 1, Connected, Aquaracer s.a.m.d. 

Conceptul noului magazin TAG Heuer Boutique, pe calea consacrată a spiritului de avangardă a mărcii, se caracterizează printr-un design interior și exterior de excepție, o experiență de vizitare și de shopping unică, alături de un întreg personal experimentat în cunoașterea și propunerea celor mai potrivite modele de ceasuri.

Program: L-D: 10:00-22:00