Softambient

Viziunea brandului nostru a pornit de la dorința de a vă oferi o adevărată călătorie senzorială, nu doar o simplă experiență olfactivă, motiv pentru care am decis să fim noi detaliul care face diferența. Activitatea noastră a fost definită de nevoile clienților noștri și de pasiunea pe care o avem față de ceea ce dorim să transmitem prin integritate, perseverență și corectitudine.

Softambient oferă servicii de înalta calitate încă din anul 2015, urmărind scopul de a aduce confortul, relaxarea, productivitatea, respectul și prestigiul locuinței sau a spațiului unde vă desfășurați activitatea. Profesionalismul activității ne permite stabilirea obiectivelor deosebit de ridicate, pentru a oferi cele mai bune produse și servicii care să îndeplinească standardele de calitate dorite.

Simțul olfactiv joacă un rol extrem de important în influențarea emoțiilor, a deciziilor și a stărilor de spirit pozitive, iar produsele noastre sunt special concepute pentru a furniza cele mai plăcute și memorabile experiențe cu ajutorul ingredientelor naturale din uleiurile esențiale, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă bucura de un ambient unic.

Pentru că suntem mereu atenți la detalii, am reușit să dezvoltăm un portofoliului mare de clienți bazat pe relații de încredere și eficiență, fapt ce a condus la dezvoltarea valorilor noastre pentru a vă putea pune la dispoziție servicii bazate pe profesionalism. Echipa noastră este dedicată excelenței, performanței și vă stă la dispoziție ca parteneri de încredere în parfumarea spațiului dorit și îmbunatațirea experienței, nu numai din punct de vedere senzorial, ci și din punct de vedere calitativ.

Program: L-D: 10:00-22:00