Primigi

Recunoscut de catre mame ca un specialist in incaltamintea pentru copii , magazinul PRIMIGI vine in completare cu cea mai trendy colectie de imbracaminte, cu croiala sic, moderna si nu in ultimul rand, foarte confortabila.

Primigi insoteste dezvoltarea copilului de la primii pasi pana la varsta de 14 ani, acordand o mare atentie la conformatia anatomica. Nu poate fi nici o indoiala cu privire la tot ceea ce inseamna incaltamintea si imbracamintea Primigi pentru copii: un gust rafinat pentru detaliu, o pasiune pentru materiale frumoase si o cercetare aprofundata care vizeaza indeplinirea cerintelor practice ale copiilor de astazi. La fel de important insa este ca aceste modele deriva dintr-o capacitate extraordinara de a reinterpreta moda, stiluri si culori, care vin sa completeze spontaneitatea si imaginatia copiilor moderni.

Toate modelele de incaltaminte sunt proiectate la cel mai mic detaliu, pentru a se asigura ca sunt rezistente, flexibile, si confortabile, de la primi pasi pana la adolescent, cu marimi cuprinse intre 17-40. In afara de confortul oferit, PRIMIGI acorda o atentie deosebita la stil, propunand ultimele tendinte in moda pentru o mare varietate de ocazii, de la activitati sportive, joaca, scoala, petreceri etc.

 

Program:
Program: L-D: 10:00-21:00
*Unele unități de alimentație pot opta pentru program până la ora 23:00
Informația a fost actualizată la 26.10.2021
Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.