Melt

  • Luni - Duminică, 10:00 - 22:00 Deschis
  • Etaj 1.

MELT ne duce cu gandul la mancare care se topeste efectiv in gura si nimic nu poate fi mai adevarat cand vine vorba despre meniul restaurantului nou deschis de la etajul 1 din Baneasa Shopping City, insa inspiratia initiala vine de la branzeturile selectionate si cascavalul care se topesc si curg dintr-un burger. In lumina reflectoarelor de sub acoperisul restaurantului MELT ce pare sa se topeasca de asemenea, sunt burgerii gourmet cu retete cat se poate de inedite, cum ar fi burgerul cu carne de vita Wagyu si branza taleggio sau cel cu crema de trufe, insa intreg meniul, atent gandit alaturi de chef-ul Roxana Blenche, este cat se poate de spectaculos. Accentul nu s-a pus pe o bucatarie anume, ci pe un meniu scurt si cat de se poate de delicios, compus din burgeri gourmet si sectiunea “random and delicious” ce cuprinde produse surprinzatoare, cum ar fi, lobster brioche, tacos din wagyu si rata, truffle mac’n’cheese sau, deja faimoasa dumpling soup.

Fie ca esti in cautare de o masa delicioasa, sau doar de un loc cu un design deosebit si ferit de agitatia si zumzetul mall-ului pentru a iti savura cafeaua de specialitate, MELT te asteapta cu drag.

 

Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.