glo store

  • Luni - Duminică, 10:00 - 22:00 Deschis
  • Parter

Primul magazin glo din România îți pune la dispoziție un spațiu cu un design unic, destinat celor ce doresc să descopere o nouă modalitate de a savura tutunul. glo este un device inovativ ce încălzește tutunul, nu îl arde, astfel încât substanțele nocive sunt reduse în medie cu 90-95%*. 

Cu un design intuitiv, completat de materiale de calitate, glo e simplu de folosit și întreținut.

În magazin, ai la dispoziție device-ul în 5 variante de culori, pe care le poți potrivi cu ușurință stilului tău, huse și accesorii utile.

Vino să ne cunoști și să testezi glo cu ajutorul ambasadorilor noștri în Băneasa Shopping City, la etajul 1, la doar câțiva pași distanță de Grand Cinema & More.  

*În comparație cu fumul produs prin arderea tutunului unei țigarete de referință standard3R4F (aproximativ 9 mg gudron) cu vaporii proveniți din încălzirea tutunului cu ajutorul glo, având în vedere cele 9 tipuri de componente dăunătoare recomandate a fi reduse în fumul de țigaretă de către Organizația Mondială a Sănătății. Această caracteristică nu înseamnă neapărat că acest produs este mai puțin nociv decât alte produse din tutun.