Facet by Helvetia Luxury

Helvetia Luxury Watches este locul unde orologeria de valoare este apreciată și prezentată în cadrul unei experiențe desăvârșite. Avem în spate ani buni în care am reprezentat cele mai sonore mărci din industria ceasurilor și bijuteriilor și în față un viitor în care vom aduce publicului nostru cât mai multe branduri orologere și de bijuterii.

Așadar, în cadrul Helvetia Luxury Watches veți găsi o gamă variantă de ceasuri, bijuterii și accesorii, prezentate de personalul nostru cu o experiența vastă în acest domeniu. Pe lângă acestea, oferim service specializat, calificat și pregătit întotdeauna să ofere soluții pentru problemele ceasurilor clienților noștri.

Iar în septembrie 2019, Helvetia Luxury Watches deschide un nou spațiu pentru publicul său în incinta Baneasa Shopping City Mall.

Acesta va fi dedicat în exclusivitate bijuteriilor pentru doamne, motiv pentru care am ales să ne prezentăm Helvetia Luxury Jewelry. Păstrăm excelența cu care ne-am obișnuit clienții și o transpunem în acest spațiu nou și dinamic, unde vom găzdui creațiile spectaculoase ale brandului Facet.

Va așteptam așadar să ne cunoașteți și în incinta Băneasa Shopping Mall!