Exquisite Diamonds Gallery

Exquisite Diamonds a fost creat pentru femeia naturală, puternică, matură, cu personalitate, asemenea unui diamant, pentru că femeia Exquisite este un model de urmat!

The Diamonds Gallery by Exquisite este un concept unic pentru România, gândit să trezească simțurile celor mai pretențioși și exclusiviști clienți de bijuterii fine, bijuterii axate pe diamante și pietre prețioase.

Bijuteriile expuse în galeriile Exquisite sunt alese special pentru a putea fi colecționate, piese a căror valoare are potențial de a crește în timp datorită unicității produsului, reprezentând o investiție atât prin valoarea dată de metalele și pietrele din care sunt confecționate, dar și prin edițiile limitate existente, fiind astfel produse ce se regăsesc în serii mici. Strategia de amplasare a magazinelor Exquisite este una bazată pe discreție pentru a oferi cumpărătorului de produs de lux mai multă liniște și intimitate.

Exquisite oferă posibilitatea de a întreține, modifica sau repara orice bijuterie chiar aici în țară, asigurând astfel un confort pentru cumpărător fiind suficient ca acesta să vină în orice magazin Exquisite pentru a putea lăsa și ridica produsul, indiferent că este achiziționat sau nu din magazinele companiei. Mai mult, în spatele lanțului de bijuterii se află capacitatea companiei de a produce piese proprii realizate la comandă sau conform conceptelor propriei echipe de creație.

 

Program:
Program: L-D: 10:00-21:00
*Unele unități de alimentație pot opta pentru program până la ora 23:00
Informația a fost actualizată la 26.10.2021
Pentru informații actualizate despre programul magazinului vă rugăm consultați canalele de comunicare ale brandului sau la numărul de telefon afișat.