Maison CHRISTIAN DIOR

Primul boutique „MAISON CHRISTIAN DIOR” din România s-a deschis în Bucureşti, Băneasa Shopping City. La această destinaţie de prestigiu se află un boutique proiectat atent, până în cele mai mici detalii, pentru a găzdui un nou univers DIOR.  

Spațiul luminos, conceput pentru plăcere, generozitate și experiențe senzoriale, este o invitație extraordinară de a descoperi o amplă colecție de parfumuri, lumânări și săpunuri, precum și eșarfe care se parfumează.    

Pe lângă atmosfera pariziană elegantă, „Maison Christian Dior” oferă o fereastră înspre Grasse, datorită unui perete de imagini cu Château de La Colle Noire și câmpurile pline cu flori care, odată recoltate, conferă strălucire parfumurilor Dior.

O oda dedicată dragostei pentru parfum, Maison Christian Dior aduce în prim plan creaţii olfactive unice pentru a împărtăşi pasiunea pe care Christian Dior o dedică florilor şi naturii.  

Maison Christian Dior reprezintă o invitaţie olfactivă de a celebra fiecare moment din viaţă printr-o colecţie de parfumuri care inspiră iubire, pasiune şi generozitate. Aceste valori sunt evidentiaţe mai ales în patru dintre creaţiile Casei: Lucky, Jasmin des Anges, Rose Kabuki si Holy Peony.

Program: L-D: 10:00-22:00