Art&Craft

Delicatese, vinuri, obiecte de design - intr-un spatiu unic, contemporan si primitor  Art&Craft. Dupa o experienta de 15 ani in zona de produse romanesti cu desfacere pe aeroporturi, Art&Craft vine cu un concept nou, situat la etajul 1, in apropierea zonei de restaurante din Baneasa Shopping City.

Art&Craft este un concept store bazat pe cadouri de inspiratie romaneasca, care va ofera articole cu un design autentic, create sub marcile proprii, din dorinta de a aduce bucurie consumatorului. Va invitam sa descoperiti produse pline de inspiratie si creativitate, adaptate oricarei varste, vinuri, dar si gusturi delicate, datorita celor mai fine ciocolate, trufe si prajituri bazate pe retete traditionale.

Amenajarea magazinului ca un spatiu unic, contemporan si primitor, permite fiecarui client sa parcurga in cativa pasi o calatorie in Romania, atat prin produsele expuse la raft, cat si prin design-ul ambalajelor. In magazinul Art&Craft beneficiati intotdeauna de consiliere din partea personalului bine pregatit si prietenos, aveti ocazia sa interactionati cu produsele, sa degustati dulciurile noastre si va bucurati de o experienta placuta si memorabila.

Daca va doriti un moment de apreciere a Romaniei de azi, asa cum o vedem noi sau vreti sa le oferiti celor dragi un dar de acasa, Art&Craft este locul potrivit.