ANKL

Vino în comunitatea ANKL!, inspiră-te împreună cu noi din cultura urban sport și primește doza ta zilnică de recomandări & inspirație în materie de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii.

ANKL! este un magazin multibrand de încălțăminte, îmbrăcăminte și accesorii ce vine în întâmpinarea persoanelor active, moderne, care au o viață socială intensă și care vor să bifeze apariții urbane. În magazinul ANKL! vei găsi o selecție atentă a celor mai noi colecții din marile capitale europene ale modei, deoarece în selecția produselor disponibile se ia în considerare exclusivitatea produselor, designul lor, calitatea, unicitatea pe care o conferă și apartenența la un anumit stil de viață, pentru ca tu să faci în mod cert declarații moderne & îndrăznețe pe piese care reflectă "noul cool".

Shop by Brand: Y-3, 11 By Boris Bidjan Saberi, Cesare Paciotti, EA7, Iceberg, Sprayground, Karl Lagerfeld, John Richmond & more.

Dă un refresh garderobei tale și adaugă un item din colecția 11 by Boris Bidjan Saberi, disponibilă exclusiv în magazinul ANKL din Băneasa Shopping City!

Program: L-D: 10:00-22:00