Un stil de viaţă modern cu noua colecţie ECCO SHAPE

Elegantă, atemporală şi infinit de versatilă, colecţia ECCO SHAPE a sezonului toamna/iarna 2017 se extinde pentru a include o selecţie de încălţăminte pentru femei, cu tocuri de la 15 mm la 75 mm. 

Pantofii eleganţi ECCO SHAPE 75 Pointy  sunt creaţi special pentru femeia elegantă care doreşte un pantof cu formă clasică, dar care “munceşte” la fel de mult ca şi ea. Realizaţi din piele premium, pantofii ECCO SHAPE 75 Pointy au un design vibrant şi îndrăzneţ, cu inserţii din piele ştanţată în partea din spate a călcâiului, inclusiv pe toc.

Noile botine ECCO SHAPE 75 inspirate de stilul retro stabilesc mizele în stil pentru toamna 2017. Feţele realizate manual din piele netedă în combinaţie cu piele nubuc, oferă botinei ECCO SHAPE 75 un aspect clasic şi fără vârstă, fiind potrivită pentru orice ocazie. 

Pantofii eleganţi ECCO SHAPE 55 Plateau combină confortul fără egal cu spiritul feminin, pentru a crea o încălţăminte esenţială pentru toamna 2017. Confecţionaţi din material textil ce se mulează perfect pe forma piciorului, pantofii bordo ECCO SHAPE 55 Plateau oferă un aspect elegant contemporan.

Pantofii business ECCO SHAPE M15, confecţionaţi din piele lăcuită în combinaţie cu piele ştanţată, au un design modern şi un finisaj perforat în partea din faţă. Un pantof clasic masculin de inspiraţie boyfriend ce a primit o atingere feminină reprezintă în această toamnă un accesoriu perfect pentru garderoba oricărei femei.

Vino în magazinele ECCO şi descoperă noua colecţie ECCO SHAPE.