Deschidem cel mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din Sud-Estul Europei

Din 14 noiembrie, Băneasa Shopping City va fi gazda celui mai mare magazin TOPSHOP TOPMAN din Sud-Estul Europei. Iubitorii brandului britanic sunt așteptați la inaugurarea impresionantului spațiu comercial de peste 1.200mp, dispus pe două etaje, începând cu ora 10 dimineața.

Două dintre surprizele cu care sunt așteptați clienții de către grupul Voici la Mode, deținătorul francizei în România, constă în faptul că primii 100 de vizitatori care se vor prezenta în fața magazinului în dimineața inaugurării vor primi un card de cumpărături de 100 Lei, iar primii 1.000 de clienți care vor face achiziții de minimum 100 lei în weekend-ul de deschidere, vor primi cadou o geantă de cumpărături personalizată cu TOPSHOP TOPMAN.

De asemenea, noua locație considerată flagship store, va pune la dispoziția clienților și vizitatorilor săi care își doresc și un strop de relaxare pe lângă sesiunile de shopping, servicii de înfrumusețare express (manichiură, pensat, make-up & hair styling) în salonul special amenajat de către BROW BAR & MORE – binecunoscutul lanț de saloane de înfrumusețare .

Tot în weekend-ul de deschidere, atmosfera va fi completată de sesiuni live de muzică, asigurate de un DJ chiar din inima magazinului, dar și surprize de tipul “Răzuiești și câștigi” prin care vizitatorii Băneasa Shopping City vor avea șansa de a câștiga un STYLE UPDATE1  în valoare de 2000 Lei.

1Concurs supus unor termene și condiții. Regulamentul va fi disponibil în magazinul TOPSHOP TOPMAN din Băneasa Shopping City.

 

Rate us on