Sprijină copiii fără posibilități să devină elevi premianți!

În această toamnă, în perioada 18 octombrie - 26 noiembrie, Băneasa Shopping City desfășoară o campanie specială de responsabilitate socială, desfășurată în colaborare cu SOS Satele Copiilor.

O faptă bună venită din bucuria ta de a oferi, poate schimba lumea copiilor defavorizați, oferindu-le o nouă șansă la educație. Fiecare haină și pereche de încălțăminte primită de un școlar dintr-o familie săracă poate face diferența dintre a rămâne acasă sau a merge la școală, mai ales acum când ne pregătim în curând de sosirea iernii.

Te invităm așadar să contribui alături de noi la diminuarea abandonului scolar provocat de nivelul de sărăcie. Vino și donează articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, indiferent dacă acestea sunt noi sau mai uzate, potrivite copiilor cu vârste între 4 și 14 ani.

Te așteptăm de luni până joi, între orele 12:00 – 20:00 și de sâmbătă până duminică, între orele 08:00 – 20:00, în punctul special de donații amplasat în parcarea exterioară Băneasa Shopping City.

Donațiile tale vor ajunge prin intermediul fundației SOS Satele Copiilor la peste 1000 de copii proveniți din familii defavorizate și le vor acorda încrederea și ajutorul necesar pentru ca ei să devină elevi și să își urmeze visele.

În plus, pentru donația făcută la centrul de colectare din parcarea exterioară Băneasa Shopping City vei fi răsplătit cu 3.001 de puncte bonus, oferite în aplicația CITY iLOVE. Dacă nu ai deja instalată aplicația, descarc-o aici și bucură-te de toate beneficiile ei.

Mai multe detalii despre campanie pe www.baneasa.ro/doneaza.