Singurul Taco Bell pe o rază de 1208 km, exclusiv în Băneasa Shopping City

Din 12 octombrie, poți să încerci mâncarea specială de inspirație mexicană, o dată cu deschiderea noului restaurant Taco Bell în Băneasa Shopping City, în zona Food Court. 

Prezent exclusiv în Băneasa Shopping City, Taco Bell este principalul lanț de restaurante de tip QSR (quick service restaurants) de inspirație mexicană, în care savurezi mâncarea din toată inima. Cu o experiență de peste 50 de ani, rețeaua Taco Bell include peste 7.000 de restaurante în jurul lumii, în peste 25 de țări. 

Indiferent dacă ți-e poftă de ceva vegetarian, cu carne sau de ceva dulce, la Taco Bell vei găsi mereu produse care să se potrivească stilului tău. În plus, meniul este complet customizabil: poți combina toate ingredientele, în funcție de cât de curajos sau de pofticios ești. 

Filozofia Taco Bell este “să trăim ca să încercam lucruri noi”. Lucruri care nu s-au mai făcut înainte, lucruri cool și neașteptate, dar pe care ajung toți să le iubească pentru că, până la urmă, inovația și dorința de explorare ne motivează pe fiecare și ne fac să fim mai curioși, mai nonconformiști, mai plini de viață si gata să încercam lucruri noi.

De altfel Taco Bell este recunoscut ca inventatorul de gusturi urbane, oferind o varietate foarte mare de produse unice. Crunchy Taco, Fajita Burrito, Chicken Quesadilla și Crunchwrap Supreme sunt doar câteva dintre rețetele sale de succes.

Te așteptăm să ne vizitezi în Băneasa Shopping City, ca să încerci și tu mâncarea de inspirație mexicană care te face să guști mai mult din viață!