Release Your Rebel: manifest Lee Cooper pentru libertate

Inspirati de cultura britanica si spiritul libertin, Lee Cooper lanseaza noua colectie primavara vara 2017, sub semnele anarhiei si ale curajului: Release Your Rebel - un lifestyle, o atitudine, un sentiment. 

„Release your rebel” este un moment de haos in momentele vietii cotidiene, indrazneala pe care o ai cand, purtand perechea de jeans si t-shirt-ul Lee Cooper, simti ca esti liber sa poti face orice si sa cuceresti lumea! Pentru a celebra acest manifesto al libertatii, Lee Cooper ramane asadar fidel stilului relaxat, materialelor din denim si croielilor ce permit miscare in dinamica urbana, a unui stil personal „effortless” autentic brandului britanic.

Noua colectie pentru femei- cu un stil proaspat si eclectic, colectia se adreseaza femeilor active si libere, celor ce isi doresc sa isi lase amprenta in orice moment si nu se tem sa incorporeze in look-urile lor atat piese clasice, ce nu ies niciodata din trend, cat si accente urban-contemporane, pline de atitudine.

Noua colectie pentru barbati - Rosul Lee Cooper, emblematic pentru eticheta brandului britanic, este foarte prezent in aceasta noua colectie pentru barbati. Piesele cheie si esentiale ale acestei colectii sunt tricourile statement cu maneca scurta ce poarta logo-ul Lee Cooper. O declaratie de apartenenta la un lifestyle superior, al celor alesi sa celebreze viata in orice moment.

Construita in jurul jeansilor autentici Lee Cooper - intr-o gama completa de croieli si culori – colectia primavara vara 2017 mai aduce camasi in multiple imprimeuri, bluze subtiri tricotate in diferite culori, hanorace si veste sport, jachete matlasate si geci biker din piele.