Povești românești de succes

Băneasa Shopping City, împreună cu Brand Minds își propune să promoveze valorile autentice românești și să facă cunoscute publicului larg numele unor personalități din diferite domenii de activitate. Proiectul constă într-o serie de interviuri interesante cu oameni prestigioși, personalități de renume național și internațional care au dovedit că, prin ambiție, pasiune, devotament și perseverență oricine poate atinge culmile succesului.

Acesția ne vor dezvălui câteva ingrediente din rețeta succesului lor, episoade din viată și detalii despre așteptările, obiectivele și strategiile lor, ne vor povesti despre alegerile pe care le-au făcut zi de zi sau în momentele mai dificile, despre lucrurile esențiale care au contribuit la povestea lor și despre cum și-au construit în decursul timpului „brandul lor personal”.

Primul episod din seria de interviuri îl are ca protagonist pe Cristi Onețiu, antreprenor și business mentor, fondator al companiei Life Care. Vezi aici interviul integral cu acesta.

Episodul 2 îl are în prim plan pe charismaticul Smiley: artist îndrăgit, star TV și antreprenor de succes. Găsești în această pagină și interviul său integral.

Al treilea episod o aduce in prim plan pe Gabi Szabo, multiplă  campioană la atletism a lumii și cea mai bună sportivă a Europei. Poți urmări interviul ei integral în această pagină.

Episodul 4 îl are ca invitat pe Rareş Florea, omul din spatele start-up-ului românesc Vector Watch. Vezi interviul integral în această pagină.

Episodul 5 aduce în prim plan oamenii din spatele fenomenului de succes Untold Cluj, cel mai mare festival de muzică din România în acest moment. Interviul îi are ca protagoniști pe Bogdan Buta, fondator și General Manager festival, Edi Chereji, director de marketing și comunicare și pe Bogdan Rădulescu, Executive Manager. Găsești aici și clipul integral al interviului lor.

Episodul 6 îl are ca protagonist pe Octavian Pantiș, expert în time management strategies, autorul cărții best seller "Musai List". Vezi interviul integral cu acesta în pagină.

Urmărește-ne permanent pentru a afla noutățile din cadrul acest proiect!