Plata parcării direct prin telefon cu CITY iLOVE

Cu feature-ul de parking, împătimiții de cumpărături pot experimenta o nouă dimensiune a smart shopping-ului. Astfel, aplicația CITY iLOVE include acum și mai multe beneficii, venind în ajutorul tuturor celor care pun accent pe stilul personal.

Noile avantaje includ plata simplificată a tichetului de parcare direct prin aplicație, precum și răsplătirea utilizatorilor săi cu ore de parcare gratuită, în parcarea acoperită. Cu cât mai multe puncte strânse în aplicație, cu atât mai multe beneficii.

Serviciul este ușor accesibil din secțiunea de scanare a aplicației sau din meniul principal, iar plata bonului de parcare este asigurată prin câțiva pași simpli. Gata cu cozile la automatele de plată!

Cum funcționează? Scanează tichetul de parcare, prin opțiunea „Validează bon parcare” sau prin intrarea în submeniul CITY iLOVE și apoi selectarea opțiunii „Validează bon parcare”. Verifică durata staționării, orele gratuite de parcare pe zi de care beneficiezi și suma finală de plată și plătește apoi simplu și ușor, utilizând cardul personal. Aceste informații vor fi mereu disponibile atunci când vei dori să efectuezi plata parcării direct din aplicație, fără să mai fie nevoie să introduci de fiecare dată toate detaliile pentru plata cu cardul. Economisești astfel mult timp și energie, iar toate datele tale completate în aplicație sunt protejate de confidențialitate, datorită sistemului de plată electronic oferit de mobilPay.

Aplicația CITY iLOVE este disponibilă atât pe sistemul iOS cât și Android, și oferă ultimele noutăți despre partenerii Băneasa Shopping City și reducerile lor active precum și informații actuale din zona de fashion si lifestyle. În plus, prin scanarea bonurilor de cumpărături direct în aplicație, utilizatorii săi dispun de reduceri exclusive și alte beneficii suplimentare, oferite pe baza punctelor de loialitate acumulate.

Te invităm să descoperi noile features ale aplicației CITY iLOVE și să te bucuri de toate beneficiile ei. Mai multe detalii poți afla aici: http://www.baneasa.ro/cityilove/index.html

Descarcă, scanează și bucură-te de smart shopping!

Rate us on