Noua colecție Nike Air Force 1 Utility la Buzz

Nike Air Force 1 Utility este o declaratie de stil, ce poate fi asortata unei varietati de tinute, de la estetica specifica iubitorilor de hype, pana la cele de inspiratie tech. Sneakersii sunt disponibili in non-culorile negru si alb, dar si in culoarea verde olive. Pe langa binecunoscutul logo pozitionat pe partea laterala, Nike Air Force 1 Utility ne surprinde cu logo-ul Nike in miniatura, vizibil atat in partea din fata, cat si in lateral.

Aceasta nu este singura noutate la design-ul legedarilor sneakersi. Noua colectie Air Force 1 si-a schimbat atat interiorul, cat si exteriorul, si prezinta acum pe calcai o gaica cu detalii galbene. Partea superioara este conceputa din piele naturala si din piele sintetica, iar acest mix ofera acestui model un look premium.

Talpa moale asigura confortul tipic al sneakersilor ce incorporeaza tehnologia Nike Air, in timp ce suprafata cauciucata garanteaza stabilitate, indiferent de conditiile meteorologice. Nike Air Force 1 LV8 Utility este special conceput pentru a fi purtat cu atitudine si nu exista nicio indoiala ca in acest sezon va stabili noile standarde de creativitate, inovatie si stil. Modelul poate fi gasit in magazinul Buzz.