In the mood for CITY iLOVE

Oferta zilei 22.04:

Descoperă ediţia limitată Apple Watch Ceramic, acum cu până la 70% discount. Ai varianta de 38 mm la preţul special de 1.699 lei, iar cel de 42 mm la doar 1.999 lei. Te aşteptăm în magazinul iSTYLE din Băneasa Shopping City şi pentru o selecţie de accesorii cu până la 50% discount.

Prezintă aplicația CITY iLOVE la casa de marcat înainte de a achita și profită de oferta zilnică. Nu uita să verifici în fiecare zi noile promoții, discounturi și oferte în exclusivitate, create special pentru voi, membri ai aplicației CITY iLOVE.

Zilnic, acest thread va fi populat de noi oferte asa ca: Stay tuned and shop smart!

Odată cu venirea primăverii, sărbătorim 10 ani de fashion, de inovație, de relaxare și entertainment în Băneasa Shopping City. Pentru că ai fost mereu alături de noi și ești utilizator al aplicației CITY iLOVE, în perioada 13-22 Aprilie, ți-am pregătit 10 Days of CITY iLOVE.

Timp de 10 zile, te vei bucura de beneficii exclusive, discounturi speciale oferite de partenerii noștri și multe alte surprize în aplicație. Folosește CITY iLOVE la fiecare vizită în Băneasa Shopping City, scanează bonurile de cumpărături, rezervă bilete la cinema, fii primul care află noutățile în materie de lifestyle, fashion și evenimente speciale, bucură-te de ore gratuite atunci când alegi parcarea subterană și de reduceri extra în magazinele preferate.

Trăiește o primăvară specială, reînnoiește-ți garderoba cu cele mai fresh colecții de designer, găsește-ți inspirația pentru noi stiluri, deschide-ți orizontul de fashion și treci la următorul nivel. 

Fii parte din povestea Băneasa Shopping City și află mai multe despre eveniment: http://10ani.baneasa.ro/ 

Bucură-te de discounturi cu CITY iLOVE!