Împreună facem un pas pentru un viitor mai bun!

Este datoria noastră, a tuturor, să fim uniți, responsabili și să ne implicăm pentru a-i sprijini pe cei care luptă zi de zi împotriva răspândirii noului tip de coronavirus.

În aceste momente dificile, solidaritatea face diferența

Ne-am mobilizat și am facut primul pas prin decizia voluntară de a  suspenda temporar activitatea centrului comercial pe perioada stării de urgență, pentru a proteja clienții, retailerii precum și angajații.

Dar nu ne-am oprit aici. Rămânem alături de comunitatea din care facem parte continuând să ajutăm.

Ne-am alăturat inițiativei Dăruiește Viață pentru combaterea noului coronavirus COVID-19 în România. Pentru a limita efectele COVID-19 pe plan local, am donat suma de 50.000 de euro pentru achiziționarea de echipamente speciale de protecție și aparatură medicală ce are menirea de a asigura o îngrijire complexă persoanelor afectate: aparate de ventilație, instrumente medicale dar și echipamente de protecție pentru personalul medical din prima linie(combinezoane, mănuși sterile, măști, ochelari de protecție și dezinfectanți).

Vă îndemnăm și pe voi să fiți solidari și să vă implicați printr-o donație: online pe  https://www.daruiesteviata.ro sau donează 2 euro prin SMS la numărul scurt 8826, către Asociația Dăruiește Viață.

Donează acum!

 

Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să ne unim forțele și, în numele siguranței, să acționăm pentru binele comun!

Acțiunile de CSR ale Băneasa Shopping City stau sub mesajul Together for Tomorrow și sub viziunea că succesul oricărei inițiative îndreptate spre beneficiul comunităților este reprezentat de munca în echipă, de sentimentul de solidaritate creat și o cât mai largă participare, atât a oamenilor, cât și a brandurilor. Prin campaniile de responsabilitate socială desfășurate, Băneasa Shopping City își dorește să contribuie la construirea unui viitor sigur și sustenabil.

 

Rate us on