H&M Studio S/S 2018 - de la Paris, EXCLUSIV în Băneasa Shopping City

Așa cum te-ai obișnuit, H&M inovează în fiecare sezon, oferindu-le iubitorilor de stil și fashion ocazia să-și creeze un outfit effortless chic, de invidiat. 

Cea mai recentă colecție H&M celebrează viața și are în componență adevărate opere de artă care vor aduce un aer proaspăt în garderoba ta.

Noutatea acestei colecții H&M Studio S/S 2018 stă în siluete minimaliste și grațioase inspirate de cultura japoneză, din simplitatea orașului Kyoto și de urbanul specific din Tokyo. 

Vino pe 1 Martie să-ți alegi un mărțișor special sau să oferi unul cadou, din cea mai nouă colecție H&M, EXCLUSIV în Băneasa Shopping City.

Vei descoperi cusături de contrast, materiale fluide, siluete versatile, imprimeuri arhitecturale care te duc cu gândul la natură, sacouri clasice care exprimă masculinitate, tunici suprapuse kimono style, pantaloni supradimensionați, culori vibrante care celebrează feminitatea, stilul urban și tendințele glam

Ți-am trezit curiozitatea? Atunci nu rata lansarea celei mai noi colecții H&M Studio S/S 2018, 1 Martie, începând cu ora 9. Accesul în magazine se va face începând cu ora 7. Te așteptăm!