Xclusive: H&M lansează colecția STUDIO SS20

Inspirată de o călătorie în insula suedeză Gotland, colecția SS20 are ca muză femeia fără griji, care iubește surf-ul: cea care mixează rochiile vaporoase cu piesele nefinisate și costumele de baie sport. 

Piesele cheie includ rochia din poliester reciclat de culoare roz electric, jacheta scurtă din amestec de vâscoză și in cu pantaloni evazați, jacheta supradimensionată, croșetată din amestec de bumbac și nylon și botinele de piele cu platformă. În paleta de culori predomină rozul aprins și albastrul cobalt, cu străluciri de verde aprins, pe fond crem. 

Muza colecției S/S20 este un spirit liber, cineva care face surf, drumeții pe munte, explorează și vrea în permanență să aibă experiențe noi. Colecția este și rafinată și dură în același timp: materialele naturale cu marginile nefinisate sunt mixate cu elemente rafinate precum metale strălucitoare și accesorii moderne. Există o libertate aparte pe care această colecție ti-o oferă și felul în care ea poate fi purtată: vrem să oferim clienților noștri senzația că orice este posibil”, declară Ann-Sofie Johansson, Director de creație H&M. 

 

Colecția H&M Studio SS20 va fi disponibilă Xclusive în Băneasa Shopping City, începând cu 20 februarie. 

 

ALL IN THE NAME OF FASHION

 

Rate us on