H&M și Erdem lansează în luna noiembrie colecția limitată de designer 2017

H&M ne dezvăluie cel mai așteptat secret al anului. În această toamnă lansează la nivel global și în România o colecție limitată specială împreună cu designerul londonez ERDEM. Acesta este un nume deosebit de îndrăgit de celebrități din lumea întreagă și de industria de fashion, iar creațiile sale sunt prezente în garderobele iubitorilor de modă din întreaga lume. 

Pentru prima dată în cariera sa, ca parte a colaborării sale cu H&M, ERDEM lansează prima sa colecție pentru bărbați, alături de colecția feminină. Pentru campania de promovare și direcția creativă, H&M a ales un nume cu greutate la Hollywood, producătorul de filme Baz Luhrmann, care își aduce viziunea în prezentarea acestei colecții către publicul larg. ERDEM crede în puterea frumuseții și explorează referințele istorice și amintirile personale în fiecare dintre creațiile sale. Pentru această colecție, designerul reia și reinterpretează temele creative din unele dintre cele mai apreciate colecții ale sale, combinând imprimeurile, texturile și măiestria detaliilor, pentru care este renumit.

Colecția feminină abundă de imprimeuri florale, reflectând una din marile pasiuni ale lui Erdem. Aceste motive predomină ȋn rochia neagră de mireasă, o reinterpretare a unei piese din prima sa colecție și ȋn rochia fără mâneci cu decupaje în talie, din jacard multicolor, material folosit și la jacheta cambrată cu detalii feminine. Un must-have al colecţiei este fusta neagră din jacard cu imprimeu floral, asimetrică, scurtă ȋn faţă și lungă ȋn spate, pentru a crea un efect de trenă. Colecția este completată de tenișii slip-on din jacard cu flori colorate, de bocancii cu talpă cusută tip Goodyear avȃnd imprimeu cu ghiocei, dar și de perechi de sandale cu barete ȋn jurul gleznei, decorate cu bijuterii florale. Geanta din imitație de piele de crocodil, cu strasuri aplicate, este inspirată din fotografiile cu mama creatorului din anii ’60. 

Propunerile masculine sunt inspirate din amintirile copilăriei designer-ului, tradiția find actualizată zilelor noastre prin costumele elegante și paltoanele de iarnă care îi amintesc designer-ului de garderoba tatălui său. Sacourile elegante au fie un model gri fin în spic, fie carouri subțiri, cu un buzunar aplicat, dȃndu-i o notă rustică. Imprimeurile florale expresive apar frecvent în această colecție de debut pentru bărbați. Hanoracul din nailon de culoare vișinie este presărat cu flori sălbatice, iar acestea își fac din nou apariția pe cămășile cu mâneci scurte și pe tricourile cu gât rotund din bumbac organic. Cămașa din mătase de culoare oliv și pantalonii largi cu vipușcă se remarcă prin motivele florale formale, care amintesc de tapetul retro al anilor ’60.

„Pentru mine, moda înseamnă întotdeauna mai mult decât îmbrăcăminte, este o formă de exprimare – o formă a artei, de sine stătătoare. Sunt extrem de încântat să colaborez cu ERDEM și H&M pentru a aduce în fața publicului povestea acestei colecții unice”, a declarat producătorul campaniei, Baz Luhrmann.

„Din momentul în care am început să discutăm cu Erdem despre colaborare, am fost captivată de viziunea lui. Pentru colecția ERDEM x H&M, designerul aduce la viață un univers fermecător, plin de frumusețe, delicatețe și detalii atent alese. Piesele colecției sunt deosebite și promit să devină de referință în garderobele iubitorilor de modă din întreaga lume”, a adaugat Ann-Sofie Johansson, Consilier Creativ la H&M.

Colecția specială limitată ERDEM x H&M va fi disponibilă în magazinele selecționate din întreaga lume, inclusiv în Băneasa Shopping City, începând cu data de 2 noiembrie 2017.

Rate us on