Despre punctele acumulate în aplicația CITY iLOVE

Ca utilizator al aplicației CITY ILOVE te-ai obișnuit probabil până acum cu noutățile permanente oferite de această aplicație (adăugarea de funcționalități noi, extinderea listei de parteneri și a categoriilor de servicii oferite, adăugarea de noi oferte și beneficii exclusive, puncte bonus, evenimente și promoții dedicate exclusiv utilizatorilor CITY iLOVE, cele mai noi știri din fashion și lifestyle).

Printr-o bună cunoaștere a modului de utilizare a aplicației, poți accesa toate beneficiile sale și te poți bucura de avantaje suplimentare (de exemplu, prin scanarea bonurilor fiscale în aceeași zi de emitere obții cu 20% mai multe puncte de loialitate).

Conform regulament, îți reamintim că punctele de loialitate acumulate în contul tău de utilizator CITY iLOVE sunt valabile doar pe o perioadă de un an de zile, nivelul tău din aplicație (Passionate, Connoisseur sau Trendsetter) și, implicit, procentul de reduceri de care beneficiezi (ex. 5%, 10%, 15%) fiind rezultatul totalului punctelor acumulate în ultimele 12 luni calendaristice (fie că acestea sunt puncte bonus sau rezultate în urma scanării bonurilor fiscale de la cumpărăturile efectuate în Băneasa Shopping City). Mecanismul este unul foarte simplu: începând cu a 13-a lună, punctele acumulate în luna 1 de utilizare vor expira, în luna 14, punctele care expira sunt cele acumulate în luna 2 și așa mai departe.

În luna martie a acestui an sărbătorim un an de CITY iLOVE și ne dorim să îmbunătățim considerabil experiența de utilizare a aplicației. De aceea, pregătim în perioada următoare multe surprize pentru tine precum și o agendă specială de evenimente dedicate exclusiv membrilor CITY iLOVE, care vor permite accesul mult mai ușor la puncte bonus în aplicație.

Între timp, te invităm să profiți din plin de punctele de loialitate acumulate până acum și de toate beneficiile oferite de magazinele partenere! Scanează de fiecare dată bonurile fiscale de la cumpărături, upgradează-ți nivelul în aplicatie și bucură-te de reduceri exclusive, beneficii la parcare sau la cinema și de smart shopping, în Băneasa Shopping City!

Echipa CITY iLOVE 

Rate us on