Tehnologia Curv® - secretul Samsonite pentru valize ușoare si confortabile!

Samsonite și-a propus să creeze colecții inovative de geamantane cu carcasă dură, care să ofere durabilitate fără a fi însă prea grele. Cercetările arată că în prezent toți călătorii caută valize ușoare și durabile, care pot fi manevrate cu lejeritate, pentru a reducere stresul generat de călătorie și riscul unor taxe suplimentare pentru bagaje în exces. În acest sens, Samsonite oferă două game iconice care și-au adjudecat deja o serie de premii, Cosmolite și Lite-Cube, ambele folosind materialul revoluționar Curv®. 

Samsonite a brevetat o procedură ce îi permite să creeze acest material foarte rezistent, folosit la crearea de valize, prin încălzire și compresarea diferitelor straturi de polipropilenă. Curv® este cunoscut și pentru puterea sa de absorbire a diverselor forțe și de rezistență în fața șocurilor, mai ales la temperatură scăzută, oferind o siguranță sporită.

Cosmolite a fost prima colecție Samsonite care folosește Curv®, designul său în valuri amintind de scoici și denotă o uimitoare eleganță. Gama complementară Cosmolite, denumită Lite-Cube, oferă consumatorului - fie că e interesat de călătorii de plăcere sau în interes de afaceri, o variantă clasică de valiză cu carcasa dură. Cele două colecții sunt surprinzător de ușoare, impecabil desenate, dar și incredibil de rezistente și puternice. 

Oare care din articolele disponibile în colecția de valize Samsonite este modelul tău preferat?

 

Rate us on