Cum porți haina de blană iarna aceasta și cu ce accesorii o mixezi

Iarna asta fii o fashionistă curajoasă care știe cum să îmbine piesele clasice cu cele moderne și mult mai îndrăznețe. Haina de blană îți sare în ajutor și trebuie să știi că este mai ușor de purtat decât te-ai aștepta. Iată tot ce trebuie să știi, câteva puncte despre cum o porți și care sunt accesoriile cu care se împacă cel mai bine.

Înainte de orice, dacă îți dorești să fii o shopaholică modernă sau pur și simplu o pasionată de modă în pas cu tendințele, trebuie să știi că este bine să fii cât mai responsabilă. De aceea ar fi bine să optezi, data următoare când ești la shopping, pentru o haină din blană ecologică. Cum incluzi aceste haine într-o ținută de succes?

1. Obișnuiește-te că nu există pentru nimic rețete de succes. Cu atât mai puțin pentru includerea într-o ținută a unei haine de blană, fie ea naturală sau ecologică. Cu toate acestea există accesoriile potrivite care sunt “the next best thing”. Dacă hotărăști să iei cu tine haina de blană într-o ținută office clasică, atunci și accesoriile trebuie să fie clasice. Ochelarii de soare, colierele de perle sau pandantivele discrete din aur și cerceii cu clips sunt tot ce ai nevoie.

2. Hainele de blană arată minunat într-o ținută modernă și îndrăzneață. Nici aici nu există o rețetă sigură. Dar îți putem spune un secret: alege o pereche de blugi skinny rupți sau niște pantaloni din piele cu pense, niște bocanci utilitary sau niște pantofi cu toc mediu alături de un tricou rebel cu trupe rock și vei face furori.

3. Alege-ți mereu cu grijă sursele de inspirație. Dacă ai nevoie de o sursă cool de inspirație nu te mulțumi doar cu fotografiile vedetelor comune. Fă un research sănătos și inspiră-te din aparițiile staturilor de cinema clasice sau a femeilor de succes de acum câteva decenii, a căror stil a trecut deja testul timpului.