Comtesse du Barry lansează colecția de gastronomie și cadouri iarnă 2017-2018

Luna aceasta, Comtesse du Barry, magazinul de produse gastronomice "haute de gamme", situat la etajul 1 al Băneasa Shopping City, vine în întâmpinarea clienților săi cu o nouă colecție de cadouri si pachete, ce aduc împreună clasice terine franţuzeşti, foie gras, ciocolată de plantație, vinuri, armagnac și alte produse fine, premiate internațional. Magazinul propune o selecție de 27 de pachete, cu prețuri începând de la 85 RON. 

Mai mult, anul acesta, colecția de gastronomie și cadouri include o serie de produse menite să bucure colecționarii și cunoscătorii:

O colecție vintage de armagnac de la celebra casă Château de Laubade, ce cuprinde băuturi create în 79 de ani diferiți, începând cu 1888, precum și exemplarul Château Laubade 1945, un armagnac rar, produs într-o cantitate redusă, la finalul Celui de-al Doilea Război Mondial, și, din care, în întreaga lume, mai există în jur de 100 de litri.

O selecție generoasă de delicii create de brandul Michel Cluizel, compania de familie, cu aproape 70 de ani de experiență în artizanatul de ciocolată de plantație, praline și trufe.

Kusmi Tea, ediție specială Tsarevna, menit să bucure atât prin amestecul de ceai negru, condimente și portocală, cât și prin ambalajul fermecător, ce amintește de originile imperiale ale companiei, luându-și inspirația de la prințesele rusești din perioada Țarilor.

Vinurile franțuzești Château Smith Haut Lafitte, Grand Cru Classé, Bordeaux, Pessac- Léognan și Château Brane-Cantenac, 2ème Grand Cru Classé, Margaux. 

Te așteptăm la Comtesse du Barry!

Rate us on