Descoperă noua colecție de lenjerie intimă Marks & Spencer

Noua colecție de lenjerie intimă cuprinde articole contemporane, inovative și pline de feminitate, perfecte pentru a fi dăruite sau purtate în perioada Sărbătorilor de Iarnă. De la sutienele brodate sau din dantelă, până la nelipsitele seturi colorate, colecția este creată special pentru a scoate în evidență formele și pentru a oferi confort.

Materiale de sezon cu dantelă sclipitoare sunt introduse in colecția Body Sparkle, în timp ce colecția Autograph, luxuriantă și accesibilă, oferă articole realizate din materiale fine, delicate și luxuriante precum mătasea, dantela, dar și broderii ornamentale.

Pe măsură ce serile încep să fie mai friguroase, hainele de casă și pijamalele călduroase devin o necesitate. De la cămășile de noapte din satin, la clasicele pijamale cu rever și rochiile pufoase, există o mărime, un stil și o siluetă potrivite pentru fiecare. Seturile asortate pentru familie cu imprimeuri specifice și sloganuri amuzante sunt esențiale în perioada Sărbătorilor. 

Lenjeria modelatoare este un punct de interes pentru femei în sezonul de party-uri. Aceasta nu doar că te ajută să obții o siluetă mai suplă, dar face ca hainele să arate mai bine și oferă siguranța de care ai nevoie. Această colecție oferă o varietate de soluții, de la sutiene cu decupaje și posibilități multiple de purtare, la body-uri elegante.  

Descoperă întreaga colecție în magazinul Marks & Spencer din Băneasa Shopping City.

Rate us on