CITY ILOVE și renumitele branduri Fratelli, Fratellini și Uanderful ți-au pregătit o experiență premium

Dacă ești utilizator CITY iLOVE ai acum noi motive să zâmbești! Din luna mai, trei noi branduri renumite se înscriu în platforma CITY ILOVE: clubul Fratelli, bistroul Fratellini și restaurantul Uanderful. Cele 3 locații se situează printre cele mai cunoscute cluburi, restaurante sau bistrouri din București care au schimbat viața de noapte a Bucureștiului.

Cu acest prilej, utilizatorii aplicației pot accesa o nouă serie de servicii premium, în zona de entertainment și de social events, prin intermediul noilor parteneriate CITY iLOVE. Află în continuare mai multe detalii despre noii parteneri și beneficiile oferite de aceștia!

Fratelli este un brand de succes 100% românesc, cu o amprentă proprie asupra vieții de noapte fiind apreciat și la nivel internațional, prin premiile câștigate pentru calitatea, designul și ștandardele serviciilor oferite.

La Fratelli, oferta de servicii pentru utilizatorii CITY iLOVE este disponibilă în aceleași condiții pentru nivelul Passionate (pentru bonuri de cumpărături scanate în aplicație în valoare de 3000 - 25000 RON) pentru nivelul Connoisseur (pentru bonuri de cumpărături scanate în aplicație în valoare de 25000 – 50000 RON) cât și pentru nivelul Trendsetter (peste 50000 RON în bonuri de cumpărături scanate în aplicație). Oferta include următoarele:

  • masa în zona VIP lângă DJ, tort aniversar, VIP shuttle, brățară Ostara pentru sărbătorit, pentru fiecare masă aniversară cu o consumație de minim 4.000 lei. Prin activarea acestui beneficiu (masa aniversară), dacă consumația finală este sub plafonul de 4000 lei, se plătește garantat tot 4000 lei, serviciile nefiind oferite individual ci la pachet.
  • loc parcare (vineri, sâmbătă);
  • platouri food sau tort pentru fiecare consumație minimă la masa în valoare de 3.000 lei;

Fratellini Bistro este destinația perfectă pentru întâlniri de afaceri, lucrul în afara biroului sau ieșirile cu prietenii. Conceptul combină toate detaliile, de la lumina naturală abundentă la o linie clasică cu elemente moderne minimaliste, care amintește de bistrourile franceze și italiene.

La Fratellini, oferta de servicii pentru utilizatorii CITY iLOVE este disponibilă în aceleași condiții, atât pentru nivelul Passionate cât și pentru pentru nivelul Connoisseur și Trendsetter. Oferta include următoarele:

  • desert din partea casei pentru cei care lucrează direct din restaurant (Plug-In Day, de luni până vineri, până la orele 18:00);
  • desert din partea casei la fiecare Business lunch (de luni până vineri, până la orele 18:00);
  • cocktail light de vară din partea casei pentru Early dinner, pentru minim 4 persoane (de luni până vineri, între orele 17:00-21:00).

Uanderful este o locație cu design unic și atenție pentru detalii, ce promovează muzica live și o atmosferă deosebită. Aceasta se îmbină cu experiența culinară a unui mix de mâncăruri eclectice, cocktail-uri cu clasă, vinuri aduse din toate continentele lumii și o servire impecabilă.

La Uanderful oferta de servicii pentru utilizatorii CITY iLOVE este disponibilă în aceleași condiții doar pentru nivelul Connoisseur și nivelul Trendsetter. Oferta include următoarele:

  • shuttle VIP (de la Uanderful spre acasă), cu preanunțare de 1h (de luni până duminică) și/sau shuttle VIP (de la Uanderful spre Fratelli Club) cu preanunțare de 1h (vineri și sâmbătă) și welcome shots la Fratelli sau loc la masă, în funcțe de disponibilități;
  • loc de parcare rezervat (de luni până duminică);
  • desert din partea casei, pentru fiecare masă aniversară de minimum 6 persoane;

Nu ești încă membru CITY ILOVE? Ce mai aștepți? Descarcă aplicația, activează-ți contul de user si poți să profiți și tu de toate ofertele speciale oferite de noii parteneri din zona de entertainment precum și de celelalte beneficii disponibile în aplicația CITY iLOVE!

Deschide-ți drumul către smart shopping! #CITY ILOVE #UpgradePentruSimturi