Celebrate beauty @The Beauty Hub

Unde: Parter, H&M

Când: 12-14 iulie

Program orar: 12:00 -20:00

Vino la The Beauty Hub din Băneasa Shopping City, festivalul experiențelor de beauty, în perioada 12 – 14 iulie și bucură-te de cadoul tău de festival.

Achiziționează produse de beauty în valoare de minimum 500 lei și primești gratuit un ruj personalizat cu inițialele tale.

La prima ediție a festivalului The Beauty Hub te așteaptă experiențe luxury de beauty, întâlniri cu experți, tips & tricks de la specialiști și multe giveaway-uri.

Poți vizualiza programul evenimentului mai jos:

 În intervalul 12:00 – 20:00, experții The Body Shop îți oferă consultații gratuite de skincare. În plus, doar în weekendul 12-14 iulie, beneficiezi de 40% reducere la seturi cadou, cu excepția coșurilor handmade.

 Anastasia Beverly Hills: Îți colorează gratuit unghiile, în intervalul 13:00 - 16:00, și te bucuri de 10% discount la manichiură completă. Vino să te răsfeți cu o experiență oferită de profesioniști în nail art!

 Kiehl’s: Bucură-te de tratamente pentru ten și cadouri la vizita în magazin!

 Atelier Cologne: La achiziția unui parfum de 30 ml, primești gratuit o husă de piele personalizată, iar la achiziția oricărui parfum de 100 ml, primești gratuit un parfum de 30 ml.

 Beautik: Magazinul te așteaptă cu un consilier în parfumerie care te va ajuta să îți găsești parfumul ideal, dar și cu surprize și cadouri parfumate!

  Xpert Beauty: Ai reduceri de 30% la toate produsele din magazin și vouchere de 30% la toate serviciile.

 Apivita: Află cum tratezi problemele tenului participând la sesiunile de consiliere beauty în magazin, în intervalul 12:00-20:00. În plus, primești cadouri la achizițiile din magazin.

 Gerovital: Te rasfață cu makeup profesional în intervalul 12:00 - 20:00 și multe cadouri. În plus, vineri, 12 iulie, intre 18:00 si 20:00, Ioana Dumitrache (blogger și makeup artist) te așteaptă la workshopul „Makeup tips and tricks for summer”.

 NYX Professional Makeup: La minimum două produse diferite achiziționate din colecția OFF TROPIC, primești o geantă în care să-ți porți toate essentialurile de festival.

 L'Occitane: Uită de căldură la zona de refresh cu mist-uri răcoritoare pentru față în intervalul 12:00 – 20:00. În plus, te așteaptă brățări parfumate, mostre cadou și vouchere cu 25% reducere pentru achiziții viitoare.

 Obsentum: Rezervă-ți un loc la sesiunile de makeup cu experții Obsentum în intervalul 12:00 - 20:00 sau relaxează-te cu un hand and arm massage by Jo Malone London între 11:00 și 21:00. Programările se fac în magazin sau la numarul de telefon 0749 233 339. In plus, beneficiezi de 20% reducere la toate produsele (discountul nu se cumuleaza cu alte oferte)

 Kendra: Beneficiază de flash makeup și consiliere de beauty by Seventeen & Radiant și primești cadouri la toate achizițiile de produse Seventeen & Radiant. În plus, la 1 produs Mandarina Duck achiziționat, ai cadou un notebook Mandarina Duck; la 2 produse Mandarina Duck, primești 20% discount și un prosop MD, iar la orice produs Dsquared2 achiziționat, beneficiezi de 20% discount.

 Melkior: Pe data de 12 iulie te răsfață cu manichiură cu ojă clasică, sfaturi de la nails artist Lăcrămioara Enache, iar în perioada 13-14 iulie, între orele 12:00-20:00, te așteaptă cu demo makeup.

 MAC: Make-up artistul Anca Buldur va oferi ședințe de MAKE-UP și consiliere timp de 2 ore în magazinul MAC Feeria, vineri, 12 iulie, între orele 13:00 – 15:00. În plus, te așteaptă cu discount de până la 50% în magazinul MAC Feeria, iar orice achiziție primești cadou mini strobe cream și mini mascara în extreme dimension. Te așteptăm în magazin.

 PATIO te invită la salon unde vei avea parte de experiențe unice: 

  • Clientele sunt invitate să probeze perucile BuenoBia de diferite forme și culori pentru a testa noi look-uri;
  • La pachetul de spălat și coafat, clientele vor beneficia de un discount de 20% la serviciile de îngrijire Kerastase. În plus, pentru un produs Kerastase achizionat, primești un produs travel size cadou. Pentru 2 produse Kerastase achiziționate, primești 2 produse travel size cadou. Iar pentru 3 produse Kerastase achiziționate, primești 2 produse travel size;
  • La pachetul de spălat și coafat, clientele vor beneficia de un discount de 20% la serviciile de îngrijire Nashi. În plus, la achiziționarea de 2 produse Nashi, primești 2 produse travel size cadou. Pentru 3 produse Nashi achiziționate, primești 2 produse travel site cadou și un pouch. 

 

 Douglas: te așteaptă cu sesiuni de machiaj YSL în magazin. Vineri și sâmbătă National Makeup Artist YSL - Cristian Bucă, iar duminică va machia Carolina.

 Yves Rocher: te așteaptă cu ședințe de machiaj duminică între orele 12:00 – 20:00

 

Consultă regulamentul campaniei aici:

Rate us on