Băneasa Shopping City își întrerupe activitatea începând cu 23 martie 2020 pentru a proteja comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații

Băneasa Shopping City anunță suspendarea temporară a activității comerciale pentru a proteja comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații de răspândirea COVID-19

Băneasa Shopping City consideră că este de datoria sa să protejeze comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații care își desfășoară activitatea de zi cu zi în magazinele centrului comercial, pentru că sănătatea și siguranța lor sunt o prioritate permanentă. Excepție de la această măsură face hypermarketul Carrefour care va avea program între orele 08.00-21.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare între orele 10.00-21.00.

Băneasa Shopping City, angajații retailerilor precum și echipa centrului comercial formează o comunitate pe care o respectăm și a cărei siguranță și sănătate au devenit în prezent obiective capitale. Este o situație fără precedent pentru noi. În toată activitatea noastră nu am fost nevoiți să luăm o decizie similară, însă evenimentele recente și momentele dificile cu care societatea se confruntă, ne obligă la responsabilitate. În cei 12 ani de funcționare, Băneasa Shopping City s-a poziționat ca lider al pieței de retail și ne dorim să continuam să inspirăm și să oferim un exemplu de responsabilitate prin decizia noastră în această perioadă dificilă. Suntem conștienți că măsura va avea un impact economic semnificativ asupra afacerilor noastre, însă acum este esențial să avem o atitudine care facilitează prevenția. Ne dorim să rămânem uniți în demersurile de a proteja, să fim responsabili și să trecem cu bine peste această perioadă dificilă!”, a declarat Arthur Popa, CEO al Băneasa Shopping City.

Experiența internațională, autoritățile și specialiștii recomandă distanțarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, și este în interesul superior al întregii comunități locale și nu numai, să respecte această recomandare și să adopte măsuri preventive.

Băneasa Shopping City va reveni cu informații în funcție de evoluția situației și ținând cont de recomandările autorităților.

Rate us on