Aplicația CITY iLOVE te trimite la festival!

În această vară Băneasa Shopping City și aplicația CITY iLOVE dau startul la distracție și te trimit la festival!

Te provocăm să găsești hostessele noastre și să participi la jocurile antrenante de vacanță pe care ți le-a pregătit CITY iLOVE:

- Summer Fun (16.06 – 18.06) - distrează-te la maxim cu Arcade Games și câștigă premii speciale!

- Unlock New Experiences (30.06 – 02.07) - un lacăt și o combinație de cifre stă între tine și un premiu de colecție. Crezi că tu sau prietenii tăi puteți deschide ușor lacătul? Cine va câștiga un premiu de colecție!

- Summer Nights (27.06 - 09.07) - orice bilet cumpărat la Movie Fest, direct prin aplicația CITY iLOVE, îți oferă șansa de a câștiga invitații duble la festivalul Untold.

Și pentru că distracția rezonează cel mai bine cu premiile cool, te provocăm și la un concurs lejer de vară. Tot ce trebuie să faci este să îți instalezi aplicația CITY iLOVE și să scanezi în aplicație barcodul de pe cardul primit de la hostesele CITY iLOVE, prezente la evenimentele SummerFest din Băneasa Shopping City. Primești astfel 1000 de puncte în aplicație, ca welcome bonus de nou utilizator, iar dacă până pe data de 16 iulie mai scanezi suplimentar încă un bon de cumpărături în valoare de minim 100 ron, ești înscris automat la cele 4 trageri la sorți care au loc în perioada festivalului SummerFest.

Ce poți să câștigi? Multe premii cool - bilete la cel mai tare festival de la malul mării, Neversea sau bilete la cel mai mare festival de muzică din România, Untold.

Fii așadar pe fază! Participă la evenimentele Summerfest, găsește hostessele și bucură-te de această vară împreună cu CITY iLOVE!  Mult succes la premii!