Lansăm noua colecție Gimbattista Valli x H&M, exclusiv în Băneasa Shopping City

Cele mai noi creații ale Giambattista Valli - reprezentând piese de îmbrăcăminte și accesorii pentru femei și bărbați ajung exclusiv în Băneasa Shopping City, în data de 7 noiembrie 2019.

În această zi specială, accesul în mall va fi permis începând cu ora 06:00, iar magazinul se va deschide la ora 09:00.

Pătrunde în universul magic al creatorului Giambattista Valli: o sărbătoare eclectică cu accente de feminitate, în care ornamentele luxoase și dramatice se combină cu volane vaporoase și romantice, croieli impecabile și detalii streetwear.

Giambattista Valli a lansat brandul care îi poartă numele în 2005, iar prima sa prezentare de prêt-à-porter a avut loc la Paris, unde s-a mutat pentru a-și realiza visul de a crea o adevărată casă de modă. În 2011, a prezentat prima sa colecție de couture și a fost acceptat ca membru oficial al Chambre Syndicale de la Haute Couture. Un nume sonor în lumea modei, Giambattista Valli se remarcă printr-o nouă abordare a luxului și frumuseții. Stilul său creativ se axează pe povești de dragoste mereu trendy și lejere, pe care le oferă visătorilor și îndrăgostiților din întreaga lume.

Întreaga colecție aici: >>>>>

 

Rate us on